ZODII DOMINATOARE

În timp ce unora nu le place să iasă în evidență, altora le place să se impună în orice situație și să aibă ultimul cuvînt. Află ce zodii sînt mereu piua-ntîi!

FEMEI

Leu: neîmblînzitele

Așa cum Leii sînt regii animalelor, și nativele din această zodie sînt conducătoare peste prieteni și cunoscuți. Sînt ambițioase, puternice, curajoase, independente și sigure pe calitățile lor. Știu exact ce să facă, fără să se complice, și-și pun toată energia și creativitatea în atingerea obiectivelor pe care și le-au propus. Nu se tem de obstacole, nu pun la suflet cuvintele rele aruncate asupra lor și nu se lasă niciodată descurajate. Dimpotrivă, atunci cînd cei din jur cad pradă deznădejdii, știu ce să le spună pentru a-i încuraja. Sînt încăpățînate și țin la convingerile lor, iar atunci cînd cei din jur nu știu ce să facă, preiau inițiativa și duc lucrurile la bun sfîrșit.

Berbec: energice și responsabile

Sînt iubitoare de provocări și nu se lasă niciodată îngrădite de reguli. Preferă să dea sarcini de îndeplinit în loc să le primească, fiind caracterizate de un spirit independent. Li se potrivește funcția de conducător, deoarece sînt energice și responsabile. Își duc întotdeauna la îndeplinire sarcinile, chiar dacă asta înseamnă să fie tranșante cu cei din subordinea lor și să nu accepte niciun fel de scuze. Uneori, este greu să te înțelegi cu nativele Berbec, mai ales cînd li se pare că le-ai jignit sau le-au pus la îndoială profesionalismul.

Scorpion: temperamentale și emotive

Deși par calme la prima vedere, nativele din zodia Scorpion sînt ca un vulcan pe cale să erupă. Deoarece nu știu cum să se stăpînească, vorbele lor sînt de multe ori critice pentru cei din jur. Își pierd repede răbdarea și nu le place să explice sau să dea indicații, ci preferă să ducă chiar ele treaba la bun sfîrșit, considerînd că astfel vor termina mai repede ceea ce și-au propus. Au foarte multă energie, iar dacă aleg să și-o învestească în responsabilitățile de la locul de muncă, vor fi privite ca buni lideri. Pe de altă parte, sînt emotive și încearcă să-și ascundă slăbiciunile lăsînd impresia unui caracter puternic, doar din frica de a nu fi rănite. Sînt prietene foarte bune cu cele cu care ele consideră că merită încrederea și amiciția lor.

BĂRBAȚI

Taur: muncitori și tipicari

Sînt persoane muncitoare, dar conservatoare, care nu acceptă cu ușurință schimbările, ci dimpotrivă, le primesc cu critici. Consideră că lucrurile trebuie făcute așa cum erau ele odinioară și nu se lasă pînă cînd nu reușesc să-și impună punctul de vedere. Din acest motiv, puțini sînt cei care reușesc să le intre în grații. Sînt încăpățînați, rigizi și chiar egocentrici. Consideră că nu are rost să încerci lucruri noi, mai ales atunci cînd ai aplicat deja o metodă și ea a dat roade. Sînt tipicari, însă văd repede soluția unei probleme la care alții le caută de cine știe cînd o rezolvare.

Gemeni: șarmanți cînd au interes

Despre nativii din această zodie se spune că au caracter dual, complex și chiar contradictoriu. În unele ocazii te asigură că totul va fi bine și că poți conta pe ei, în timp ce în alte situații te mint direct în față. Se supără atunci cînd cineva nu le face pe plac și încep să apeleze la prieteni și la cunoștințe pentru a întoarce lucrurile în favoarea lor. Pe de altă parte, nu puține sînt ocaziile în care sînt șarmanți și nimeni nu-i poate refuza. Știu cum să-și argumenteze solicitările sau soluțiile pe care le oferă, chiar dacă nu sînt cea mai bună alegere, iar din acest motiv logica lor pare de necombătut.

Rac: dezbină, pentru a cuceri

Sînt acele persoane care par a se înțelege bine cu toată lumea. De fapt, strategia lor este dezbină și cucerește. Deoarece par atît de sociabili, celor din jur le vine greu a crede că se ascunde altceva în spatele intențiilor bune și tind să-i urmeze orbește, considerînd că ei știu cel mai bine care e calea. De fapt, nativii din această zodie au o imaginație foarte bogată, ceea ce le permite să găsească multe soluții, fără ca acestea să aibă însă și corespondent în realitate. Le place să se implice în proiecte complexe, considerînd că astfel vor schimba percepția celor din jur, care vor vedea că sînt persoane serioase.

Sursa: realitatea.net