ZODII DE FEMEI CERTARETE

Pentru trei zodii de femei, cearta este o adevărată pasiune. Cu sau fără motiv, vor porni un mic scandal în fiecare zi, doar pentru a demonstra că se poate. Dacă ai de gînd să te opui, pregătește-te din timp și înarmează-te cu răbdare. Vei avea nevoie.

 

FECIOARĂ. Nimeni nu se ceartă la fel de profesionist precum femeile din Fecioară. După mai multe episoade războinice, chiar ajungi să le admiri. Cu o memorie de elefant și o logică impecabilă, nativele din această zodie nu-i dau adversarului nicio șansă. Practic, situația e tranșată încă de la primele replici. Dacă au ocazia, îți vor aduce aminte și ce ai spus acum zece ani, undeva pe la amiază. Iar dacă asta nu era de ajuns, se vor folosi de fiecare eroare pe care o vei comite în conversație (și vor găsi destule) doar pentru a-ți demonstra că greșești. Cazul clasic în care mai bine te lași păgubaș, decît să rezolvi ceva. Partea bună e că Fecioarele au și un simț aparte al dreptății și vor porni o ceartă, de obicei, cînd au motive întemeiate.

 

SCORPION. Scorpionii sînt pasionați după ceartă. Le place, la modul cel mai serios, să își pună în evidență talentul oratoric și tehnicile de actorie pe care cu siguranță le-au practicat în fața oglinzii. Pentru ei nici măcar nu contează cine are dreptate, important e să facă o impresie bună. Dacă mai au și argumente, cu atît mai bine. În orice caz, femeile din Scorpion se vor transforma în adevărate luptătoare, gata să meargă pînă în pînzele albe pentru aflarea adevărului. Chiar dacă, în sinea lor, își dau seama că e posibil să exagereze. Imediat după ce au epuizat arsenalul, se vor calma instant. E singurul moment în care chiar poți rezolva ceva într-o discuție cu ele.

 

BERBEC. Orgolioasă și competitivă, femeia din Berbec nu are nicio intenție de a ieși învinsă dintr-un conflict, în special în dragoste. Chiar dacă pentru asta va fi nevoie să răstoarne lumea cu susul în jos. Victoria contează, nu mijloacele prin care s-a ajuns la ea, motiv pentru care va spune și va face tot ce îi trece prin cap. Nu de puține ori, nativele din zodia Berbec vor întrece limita, făcînd mai mult rău decît bine. Practic, sînt atît de impulsive, încît deseori uită de ce s-a ajuns la conflict. E bine atunci cînd Berbecii se ceartă, dacă sînt aliații tăi. În caz contrar, ai cam dat de belele.

Sursa: observator.tv