ZODII CU CEL MAI CURAT SUFLET. NIMENI NU VA FI MAI SINCER CA NATIVUL RAC

Se spune despre ele că indiferent ce ar face în viaţa aceasta, vor ajunge în Rai. Sînt zodiile considerate a fi cele mai sincere, loiale şi cu cel mai curat suflet. Motivul este simplu! Aceşti nativi sînt altruişti şi îşi găsesc fericirea în a-i ajuta pe cei din jur. Pentru ei, oamenii dragi sînt totul şi vor face şi imposibilul să-i facă fericiţi. Racul se regăseşte pe listă, dar nu este singura zodie.

Taurii conduc în topul bunătăţii. Sînt foarte sensibili la greutăţile celorlalţi şi mereu gata să le ofere o mînă de ajutor fără chiar să le-o fi cerut. Suferinţa celorlalţi îi impresionează cel mai mult şi fac tot posibilul să le-o alunge. Nu sînt genul de persoane care să bîrfească la colţ de stradă, la telefon sau pe facebook. Nu ştiu ce este răutatea, motiv pentru care nici n-ar face vreodată ceva imoral.

Racii sînt trup şi suflet pentru oamenii de lîngă ei. Le-ar oferi şi viaţa lor dacă le-ar cere-o sau dacă ar şti că le e de ajutor la ceva. Ţin foarte mult la familie şi la prieteni şi ar renunţa la plăcerile personale într-o secundă pentru a le fi lor bine. Sînt mereu umărul pe care aceştia pot să plîngă şi braţul pe care pot să se sprijine. Şi-ar dori ca toată lumea să fie fericită, motiv pentru care fac din asta un scop în viaţă.

Fecioarele poate că nu sînt chiar aşa de sensibile şi calde, dar cu siguranţă sînt genul de persoane care n-ar face nimic că să îi rănească pe ceilalţi. Le este clar că nu pot schimba anumite lucruri, motiv pentru care fac tot posibilul să acţioneze cît mai corect cu putinţă. Nu ezită să-i ajute pe cei din jur, fiind un om de bază oriunde s-ar duce. Fug de bîrfă şi nu suportă oamenii care lovesc pe la spate tocmai pentru că ele n-ar face-o niciodată.

Sursa: ele.ro