ZODII CREDINCIOASE, CARE SINT PASIONATE DE SPIRITUALITATE

Pentru trei zodii, nimic nu are sens fără credința într-un ideal suprem. Însa asta nu înseamnă că sînt habotnice sau trăiesc într-un ev mediu întunecat. Din contra, pentru ele viața este cu atît mai frumoasă cu cît simt că, undeva, cineva veghează și le vrea binele.

 

Peștii sînt visătorii zodiacului și se mîndresc cu asta. Pentru ei, imaginea unui paradis în care să trăiască pînă la adînci bătrîneți, alături de persoana iubită, cu copii și cățeii - în sînul naturii - este cît se poate de reală. Și pentru a-l transforma în realitate chiar au nevoie de divinitate. Şi dacă nu prea dau pe la biserică, iar despre ritualuri și postit nici nu se pune problema, nativii din zodia Pești nu uită să-și mărturisească credința în momentele de singurătate și să mulțumească divinității pentru toate lucrurile bune din viața lor. De altfel, sînt și foarte norocoși în viață, situație pe care o atribuie tocmai certitudinii că nu sînt singuri, de capul lor, și că totul are un sens. Pentru Pești, credința în destin le permite să trăiască frumos și fără traume existențiale.

 

Racii, pasionați de spiritualitate și mister, nu-și pun problema dacă divinitatea există sau nu. Pentru ei e o certitudine și nu de puține ori, în momentele grele, s-au simțit salvați ca prin miracol, cînd nimeni nu era alături iar șansele de a scăpa cu bine păreau infime. De altfel, Racii par a fi mereu protejați de îngeri păzitori, în special în clipele în care cedează mental, dintr-un motiv sau altul, doar pentru a renaște mai tîrziu din propria cenușă. Pentru nativii din zodia Rac, credința e mai reală chiar și decît lucrurile palpabile, pe care oamenii se bazează zi de zi.

 

Vărsătorii sînt spirite libere, mereu orientate spre un scop nobil, și nimic din ceea ce fac nu e lăsat la voia întîmplării. Dacă totul s-ar rezuma la bunuri materiale, bani și plăceri de moment, viața nu ar avea niciun sens, cred mulți nativi din această zodie. Așa că își poartă credința fără mîndrie, ca pe un far călăuzitor, care nu-i lasă niciodată să se rătăcească în întuneric. Cît despre ritualuri, lăcașe de cult și obiceiuri, Vărsătorii au tot respectul, dar nu prea sînt pasionați. Ceea ce e în mintea și sufletul lor contează, nu strictețea cu care urmează regulile.

Sursa: observator.tv