ZODII CARE SE CEARTA NON STOP

(chiar și atunci cînd relaţia e bună)

De ce se ceartă unele zodii? Pentru că la asta se pricep cel mai bine. Indiferent dacă se iubesc sau nu, dacă trec prin perioade bune sau rele, vor găsi mereu un motiv de ceartă, care nu de puține ori duce la despărțire sau la o relație toxică, în care drama e la ordinea zilei. Din dragoste sau nu, se întîmplă ca multe cupluri să trăiască așa ani de zile, fără a face niciun progres.

Berbec și Leu

Relație pe cît de intensă, pe atît de dureroasă. Se ceartă zilnic de parcă ar fi sfîrșitul lumii, doar pentru a se împăca în cam două minute, fără niciun fel de problemă. Ambele zodii sînt conflictuale și niciuna nu va da înapoi, chiar dacă e nevoită să facă o noapte albă de dragul discuției. Ca să fie tacîmul complet, trebuie menționat că sînt specialiste în conflicte și chiar le place să-și condimenteze viața cu o doză serioasă de scandal. Partea bună e că nu vor pune certurile la suflet și o vor lua mereu de la zero, fără regrete, de parcă nimic nu s-ar fi întîmplat.

Rac și Capricorn

Zodii pentru care sentimentele sînt prioritare, Racul și Capricornul se vor certa doar pentru a afla care dintre ei iubește mai puțin. Deși nu e cazul, deloc. Din cauza conexiunii profunde ce îi unește, se vor simți vulnerabili la cea mai mică expresie de independență - însă nu din gelozie - ci doar pentru a se asigura, încă o dată, că dragostea pe care o oferă nu este în zadar. În final vor ajunge la aceeași concluzie, sînt făcuți unul pentru altul, cel puțin din punct de vedere emoțional. Doar pentru a o lua de la capăt, a doua zi.

Săgetător și Pești

O zodie de foc și una de apă. Rețeta perfectă pentru o relație cu năbădăi, în care diferențele de caracter se știu, dar nu se uită. De altfel, aceste două zodii se ceartă din motive extrem de "serioase", precum politica, un articol de pe internet sau o oarecare x-ulească ce și-a înșelat soțul. Orice motiv e suficient, atît timp cît sînt siguri că vor avea idei diferite. E posibil să se ajungă la situația în care Peștii ajung să-și ceară scuze pentru ceea ce gîndesc, iar Săgetătorii să facă orice, dar nu să-și recunoască vinovăția. Se vor regla în timp, dar nu va fi niciodată o relație liniștită. 

Sursa: observator.tv