ZODII CARE REUSESC MEREU SA ALUNGE NORII NEGRI DE PE CERUL ORICUI

Fiecare dintre noi are în cercul său de prieteni sau cunoștințe o persoană care este mereu optimistă, veselă și care reușește mereu să vadă părțile bune, chiar și atunci cînd totul merge prost. Află dacă unul dintre prietenii tăi se află pe această listă sau ești chiar tu una dintre acele persoane ce reușesc mereu să aducă buna dispoziție în viața celor din jur.

 

Scorpion

Chiar dacă nativul acestei zodii se confruntă cu unele dificultăți, nu arată acest lucru și își ține toate problemele ferite de ochii lumii. În schimb, va afișa mereu un zîmbet larg și va reuși să-i „molipsească” și pe cei din jur, reușind să-i facă pe aceștia să uite de orice grijă sau supărare din cauza căreia nu pot dormi bine noaptea. Dacă vrei să ai mereu zile senine, ar fi bine să stai numai în preajma Scorpionilor.

Gemeni

Mereu optimiști, Gemenii sînt genul de persoane care cred cu desăvîrșire că speranța moare ultima, ajungînd să convingă pe oricine că acest lucru este adevărat. Dacă ai norocul să fii în preajma unui Geamăn atunci cînd ai nevoie de un sfat sincer și prietenesc, acesta nu va întîrzia să apară. Dacă nu reușești să vezi partea plină a paharului, cu un Geamăn alături nici nu vei observa că paharul este pe jumătate gol. Nativul acestei zodii știe mereu cum să te facă să zîmbești, chiar și în cele mai proaste zile, lucru pe care-l face în majoritatea timpului.

Balanță

Cu siguranță nu vei vedea o Balanță stînd zile în șir necăjindu-se pentru ceva anume, dar nici nu te va lăsa pe tine să-i iei locul într-un astfel de caz. Mereu reușește să ofere unele dintre cele mai bune sfaturi și știe cum să te facă să uiți de orice supărare, oricît ar fi aceasta de mare. Dacă crezi că viața ta este una dintre cele mai nefericite, odată ce petreci cîteva ore cu o Balanță, vei ajunge să realizezi că ai exagerat crezînd un lucru ca acesta și vei reuși să vezi că ai motive să fii recunoscătoare.

Vărsător

Toate grijile dispar odată ce ajungi să stai prin preajma Vărsătorilor. Sînt mereu veseli și încărcați cu energie pozitivă, iar acest lucru ajunge să atingă pe oricine le stă în preajmă.

Vărsătorul nu cunoaște ce e acela un „nu”, motiv pentru care nu va refuza niciodată să îți facă ziua mai frumoasă, indiferent prin ce modalitate va face acest lucru. Are mereu un as în mînecă de care se poate folosi pentru a lumina ziua oricui și nu se ferește niciodată să-l scoată la iveală.

Taur

Chiar dacă ar trebui să îți dea o veste rea, nativul acestei zodii va găsi cea mai frumoasă modalitate prin care să facă acest lucru. Nici nu ți-ai da seama, de fapt, ce anume se ascunde în spatele ambalajului în care acesta va „împacheta” întreaga poveste… Știe cum să te facă să te simți bine și face acest lucru ori de cîte ori este nevoie, chiar și atunci cînd dispoziția ta este deja una destul de bună. De ce să nu facem lucrurile mereu mai bune, nu-i așa? Iată că Taurul este adeptul unui comportament care înseninează mereu ziua celor din jur, lucru care este demn de apreciat!

Sursa: yve.ro