ZODII CARE REGRETA CA S-AU CASATORIT

Atunci cînd iubeşti, este foarte uşor să fii absorbit de această magie a fericirii, care nu de puţine ori se poate adeveri ca fiind doar o iluzie. Dragostea ne face să fim spontani, să renunţăm la decizii raţionale şi să încercăm lucruri pe care nu le-am mai făcut niciodată înainte. Uneori este bine, alteori...

Aceşti nativi ajung însă să regrete deciziile pe care le-au luat şi să se confrunte cu situaţii delicate, în care au promis dragoste eternă unei persoane, dar s-au răzgîndit.

Gemenii  adoră să iasă la întîlniri, mai ales că această modalitate îi ajută să cunoască persoane noi şi să primească atenţie. Pentru ei, întîlnirile trebuie să fie distractive şi lipsite de inhibiţii şi în niciun caz nu ar ieşi în oraş cu o persoană care nu îi face să se simtă confortabili în mediul lor natural. Aceşti nativi se sperie uşor de lucrurile noi şi devin agitaţi cînd relaţia amoroasă pe care au început-o devine serioasă. Din acest motiv, ei tind să se îndepărteze uşor, dar vizibil, pentru a nu lega sentimente din ce în ce mai puternice.

Gemenii îşi trăiesc fiecare moment la intensitate maximă şi rareori îşi fac planuri de viitor. Cînd dragostea le va acapara întreaga fiinţă, vor alege să spună „da” în faţa altarului, dar cel mai probabil va fi o decizie de moment, pe care o vor regreta amarnic după puţin timp, cînd vor începe să realizeze că s-au plictisit.

Peştii  văd întotdeauna lumea în culori vii, iubesc pasional, iar cînd sînt implicaţi într-o relaţie, sînt pur şi simplu cu capul în nori. În paralel, atunci cînd nu au alături o persoană dragă, simt că ceva important le lipseşte, iar prietenii nu pot umple cu adevărat acest gol.

Dacă sînt în punctul de a începe o poveste de dragoste, aceşti nativi sînt atît de entuziasmaţi, încît nu vor lua în calcul, cel puţin pe moment, micile detalii, conexiunile, punctele pe care le au sau nu în comun cu această persoană. Din acest motiv, Peştii tind să realizeze că nu se potrivesc alături de alesul/aleasa inimii, decît după ce vor decide să îşi lege destinele şi să se căsătorească. Sînt şanse să fugă înainte să spună oficial „da”, dar mai degrabă vor rămîne şi vor încerca să facă lucrurile să meargă. Firi înţelegătoare, răbdătoare, vor spera într-o bună înţelegere, chiar dacă înăuntrul lor ştiu că adevărul este complet altul.

Berbecii sînt extrem de pasionali, de iubitori şi oferă foarte multă încredere persoanei iubite. Unul dintre scopurile sale principale este să-şi găsească sufletul pereche alături de care să împartă aceleaşi sentimente puternice. Oricine a ieşit la o întîlnire cu un Berbec ştie că sînt foarte serioşi cînd vine vorba de iubire şi nu ar lua în nicio secundă lucrurile în joacă. Aceşti nativi au tendinţa de a fi însă şi foarte impulsivi, vulcanici şi nerăbdători, iar deseori sînt gata să-şi unească destinul alături de o persoană, chiar dacă o cunosc de puţin timp. După ce alegerea a fost făcută, Berbecii ajung să regrete că s-au grăbit, pentru că nu mai au aceiaşi fluturi în stomac şi nu mai văd o aură în jurul soţului/soţiei, ca la început.

Sursa: observator.tv