ZODII CARE REACTIONEAZA DRAMATIC DUPA O DESPARTIRE

Orice despărțire aduce suferință, însă unii oameni duc drama la un nivel imposibil de înțeles. Vor crede cu tărie că nimic nu mai are sens dacă sînt nevoiți să trăiască fără persoana iubită, drept urmare vor pica în excese, se vor izola sau chiar vor minți pe toată lumea, doar pentru a-și proteja orgoliul.

Un lucru e sigur. Comportamentul lor va fi cu adevărat dramatic, cel puțin în primele zile de după o despărțire.

Taur

Tot ce se știe despre Tauri este că se schimbă atunci cînd trec printr-o despărțire dureroasă. Din caractere încrezătoare, destinse și optimiste se transformă peste noapte în indivizi taciturni, care par că tocmai au supraviețuit unei bombe atomice și tot ce mai au de făcut în viață e să plîngă. Se vor închide în propria carapace și își vor exprima sentimentele într-un mod artistic, pictînd sau scriind texte, însă fără a comunica deloc cu cei din jur. Nu puțini sînt cei care vor slăbi rapid, refuzînd să mai mănînce și să iasă din casă. După ceva timp, însă, își revin spectaculos, de parcă nimic nu s-ar fi întîmplat. 

Gemeni

E posibil ca durerea despărțirii să existe, cred Gemenii, dar nu pentru ei. Au cu totul alte probleme după ce relația a luat sfîrșit. De exemplu, trebuie să pară victorioși în fața celor dragi. De ce anume, nici ei nu știu exact, dar unii vor fi în stare chiar să inventeze povești despre fostul partener de viață doar pentru a obține o reacție pozitivă de la prieteni. Problema e că o minciună duce la alta, iar nu peste mult timp tot orașul va crede că nativul din Gemeni a fost la o adevărată închisoare, nu într-o relație care s-a sfîrșit. Nu e tocmai corect pentru fostul partener.

Balanţă

Rockerii de talie internațională sînt amatori în comportamentul lor în comparație cu Balanțele care tocmai s-au despărțit de partener. Vor face orice pentru a scăpa de durere, în cantități exagerate. Unii vor mînca non stop, alții vor umple casa de sticle goale și nu puțini vor pierde nopțile prin baruri, doar pentru a scăpa de durere. Partea cea mai rea e că excesele nu pot vindeca suferința, iar mai devreme sau mai tîrziu vor fi nevoite să accepte realitatea. Pînă atunci, însă, vor răsturna lumea pe dos - ca revoltă pentru faptul că au pierdut persoana iubită și, în mintea lor, nimeni nu le mai merită iubirea.

Sursa: observator.tv