ZODII CARE NU SE VOR CASATORI NICIODATA. PREFERA LIBERTATEA ABSOLUTA IN IUBIRE

Căsătorie? Nici să nu audă de aşa ceva. Aceste zodii nu consideră că iubirea ar trebui semnată în vreun document, ori că ar avea nevoie de aprobarea cuiva pentru sentimentele pe care le poartă. 

Cît despre o petrecere fastuoasă, vestita rochie albă şi zecile de invitaţi necunoscuţi nici nu mai poate fi vorba. Cei trei nativi preferă libertatea absolută atunci cînd vine vorba de dragoste şi nimeni şi nimic nu le poate schimba atitudinea cînd vine vorba de aşa ceva.

PEŞTI

Peştii iubesc mult şi sînt sinceri într-o relaţie, dar se simt îngrădiţi atunci cînd vine vorba de căsătorie. Chiar nu înţeleg necesitatea unor acte care să le ateste iubirea. Sînt excentrici şi, probabil, vor provoca un întreg scandal în familie, mai ales dacă părinţii se vor simţi revoltaţi de alegerile lor. Persoana iubită trebuie însă să le respecte dorinţa, altfel, continuitatea relaţiei nu poate exista. Dacă nici ei nu pot fi de acord cu lipsa unei căsătorii, atunci preferă să rămînă singuri şi punct. Nu îşi vor încălca niciodată credinţele pentru beneficiul altora.

BALANŢĂ

Nu că nu le-ar plăcea ideea, ci pur şi simplu sînt extrem de comozi încît preferă să rămînă la stadiul de concubinaj toată viaţa. Pentru ei iubirea este iubire, indiferent de acte, de documente ori de aprobarea bisericii, motiv pentru care nu consideră căsătoria o necesitate ori un impediment în calea iubirii. Dacă partenerul va insista îndelung pe această temă şi îşi va dori oficializarea relaţiei la acest nivel, probabil va accepta cununia civilă, dar în niciun caz nu va organiza o petrecere fastuoasă pentru marele eveniment.

CAPRICORN

Capricornii detestă ideea căsătoriei şi consideră că libertatea le va fi întotdeauna îngrădită de acest legămînt. Vor să fie siguri că atunci cînd lucrurile nu mai merg, pot pune punct, îşi pot face bagajele şi pot ieşi liniştiţi pe uşă, fără să fie obligaţi să participe la divorţ, să împartă obiecte prin casă sau să se lupte pentru custodia copilului. Sînt suflete paşnice aşa că sînt de părere că astfel de amănunte nu au nevoie de o sală de judecată, iar atîta timp cît el şi partenerul/partenera s-au înţeles de-a lungul relaţiei, la final pot proceda la fel de uşor, fiind respectuoşi, sinceri şi plini de tact.

Sursa: observator.tv