ZODII CARE NU RENUNTA LA GREU

Unele zodii nu dau niciodată înapoi.

CAPRICORN

Hotărîrea și determinarea sînt două calități asociate întotdeauna cu zodia Capricornilor. Acești nativi sînt foarte calculați, știu exact ce vor să obțină de la viață și muncesc foarte mult pentru a ajunge acolo unde și-au propus. Chiar dacă obiectivele lor sînt dificile, chiar dacă știu că sînt aproape imposibil de atins, Capricornii își împart sarcinile în pași mici și sînt capabili de orice.

TAUR

Pentru Tauri nu există "dacă", "poate" sau "nu se poate". Pentru ei, există doar "vreau" și "voi avea". Renunțarea este numai pentru lași și pentru fricoși - consideră Taurii.

SCORPION 

Nimic nu îi demoralizează și se pliază ușor pe cerințele tot mai dificile din jurul lor. Scorpionii au multe pasiuni, pe care puțină lume le observă, pentru că sînt foarte discreți cu dorințele și idealurile lor. Nu întreprind nimic fără să fie pasionați de acel lucru, dar pasiunea lor nu este un foc de paie, care se stinge repede. Ei plănuiesc totul cu atenție, verifică, analizează, își calculează bine bugetul și într-un final, cînd nimeni nu mai credea că e posibil, reușesc să realizeze chiar și cele mai dificile planuri.

Sursa: libertatea.ro