ZODII CARE NU ISI POT STAPINI FURIA

Aceste zodii nu îşi pot stăpîni furia sub nicio formă şi rareori pot fi îmbunaţi ori scoşi din starea lor constant nervoasă. Lipsa punctualităţii, dezordinea şi în general orice îi enervează şi pot izbucni imediat.

Nu contează cît de apropiaţi sînteţi, dacă îi călcaţi pe coadă, le veţi simţi temperamentul vulcanic şi nu veţi scăpa prea uşor din ghearele lor.

Berbecii efectiv nu îşi pot păstra calmul. Le sare ţandăra din orice, motiv pentru care cel mai bine ar fi să evitaţi orice conflict cu aceştia. Îi deranjează cînd cei din jurul lor nu-i aprobă şi nu sînt de acord cu părerea lor. Consideră că au mereu dreptate, iar restul greşesc. Indiferent dacă au motive sau nu, aceşti nativi sînt întotdeauna gata de ceartă. Riscă să îi rănească însă pe cei din jur cu atitudinea lor, mai ales cînd spun vorbe la nervi pe care nici ei nu le cred. Cel mai uşor este să evitaţi orice subiect care îi poate deranja şi să vă retrageţi din conversaţie atunci cînd lucrurile devin supărătoare.

Racii nu ascultă întotdeauna pînă la capăt ce au restul de zis şi interpretează la maxim absolut orice. Sînt recalcitranţi, porniţi pe scandal, important este să găsească momentul potrivit şi persoana potrivită pe care să îşi descarce nervii. Sînt obsedaţi de curăţenie, motiv pentru care sînt în stare să le reproşeze pînă şi invitaţilor faptul că nu au folosit suportul de pahar sau nu şi-au pus geaca în cuier. Devin uneori enervanţi cînd nu se opresc din aruncat vina în stînga şi în dreapta, mai ales cînd ei nu sînt complet inocenţi.

Săgetătorii îşi pierd firea foarte uşor cînd cei din jur nu sînt punctuali. Urăsc să aştepte şi sînt în stare să plece efectiv de la întîlniri, fie ele şi de afaceri, dacă aşteaptă prea mult o persoană. Nu îi interesează părerea celorlalţi, dacă ei nu sînt de acord, înseamnă că nu se vor da înlături de la nimic şi nu vor fi îmbunaţi cu nimic în lume. Cel mai bine ar fi să vă asiguraţi mereu că le respectaţi tabieturile dificile şi că nu-i călcaţi pe coadă. Din îngeraşi pot deveni adevăraţi monştri incontrolabili.

Sursa: observator.tv