ZODII CARE NU ACCEPTA PAREREA CELOR DIN JUR

Sînt încăpăţînate şi orgolioase, nu vor să accepte atunci cînd greşesc şi nu cer ajutor atunci cînd se împotmolesc într-o problemă. Preferă să muncească de trei ori mai mult pentru un lucru decît să ceară un sfat. Oricum sînt sigure că doar ele au dreptate.

 

Berbec

Nativii Berbeci au întotdeauna dreptate! Ori cel puţin asta e părerea lor. Nu vor să asculte de nimeni, indiferent dacă ai sau nu gînduri bune, pozitive şi vrei să îi îndrumi spre mai bine, ei te vor ignora total. Mai mult, dacă ajungi într-un conflict cu un astfel de nativ ai mare grijă. Vor arunca săgeţi tăioase dacă încerci să le schimbi percepţia sau să le demonstrezi că nu au dreptate.

 

Leu

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au mari probleme cu încrederea în persoanele din jur, motiv pentru care sînt refractare (care se împotrivesc, n.r.) la schimbarea venită din partea altora. Nu acceptă păreri, nu le poţi modifica opiniile prea uşor pentru că se vor uita la tine fără să te asculte cu adevărat. Şi nu vor crede oricum ce spui, fiind mai mult ca siguri că ei deţin varianta corectă a situaţiei, ei sînt cei mai deştepţi, inteligenţi, capabili, iar nimeni nu îi poate corecta.

 

Rac

Nici nu încerca să convingi un Rac în legătură cu o situaţie anume. Sînt şanse mai mari să cîştigi la loterie decît să faci acest nativ să îţi spună: "Bine, ai dreptate!". Sînt foarte încăpăţînaţi şi luptă pentru credinţa lor, un lucru de apreciat, însă comportamentul lor devine uşor extremist, mai ales cînd sfaturile vin din partea celor care ţin la ei foarte mult, cum ar fi familia ori persoana iubită.

Sursa: observator.tv