ZODIA TA S-A SCHIMBAT! AFLA DE CE SI CUM TE INFLUENTEAZA ACUM!

(continuare din numărul trecut)

Ophiuchus – 30 noiembrie – 17 decembrie. Iubitor de pace, creativ, poetic, inventiv. Se bucură de o intuiție puternică, este sensibil și introvertit, dar foarte atașat de persoanele apropiate. Se lasă ușor influențat de ceilalți și nu are întotdeauna suficientă încredere de sine.

Săgetător – 18 decembrie – 18 ianuarie. Hotărît, tenace și curios, are o mare doză de egoism și ia decizii întotdeauna în favoarea lui, fără să țină prea mult cont de cei din jur. Pune mai mult preț pe libertate și independență, decît pe stabilitate și dragoste.

Capricorn – 19 ianuarie – 15 februarie. Muncitor și dinamic, este optimist atîta vreme cît lucrurile se desfășoară așa cum dorește el și obține ceea ce vrea. Cînd dă de greu, devine dificil, instabil și nu reușește să mai comunice cu nimeni.

Vărsător – 16 februarie – 11 martie. Responsabil, harnic, dar și puțin dezorganizat, este genul de om pe care te poți baza la nevoie, dar care poate comite și greșeli ireparabile. Are simțul datoriei și al dreptății foarte pronunțat, ceea ce este de apreciat.

Peşti – 12 martie – 18 aprilie. Intuitiv, afectuos, dar și imprevizibil, are nevoie de libertate și de multă susținere afectivă. Este o fire creativă și se plictisește repede dacă este îngrădit de reguli și norme restrictive. Este mereu în căutare de nou și de schimbare.

Sursa: libertatea.ro