ZODIA TA S-A SCHIMBAT! AFLA DE CE SI CUM TE INFLUENTEAZA ACUM!

Zodia ta poate începe mult mai devreme decît se știa pînă acum. Tot mai mulți astrologi au început să ia în calcul constelația Ophiucus, descoperită de NASA, și au introdus-o pe roata zodiacului. Iată cum s-au modificat celelalte 12 zodii și care sînt acum caracteristicile lor de bază. 

Zodiacul străvechi cuprinde 12 zodii, aproximativ concomitente cu cele 12 luni ale anului, împărțite pe anotimpuri și elemente primordiale. Semnele zodiacului au fost calculate în funcție de poziția Soarelui față de cele 12 constelații vizibile cu ochiul liber în timpurile străvechi. Dar studiile NASA din ultimii ani au demonstrat că există o a 13-a constelație, Ophiucus, în care Soarele petrece aproape la fel de mult timp ca în celelalte și este la fel de importantă precum Racul sau Săgetătorul. Datorită ei și datorită faptului că mișcarea de precesiune a Pămîntului (n.r.: deplasarea lentă a axei de rotație) este cu totul alta decît acum 2.000 de ani, Soarele traversează fiecare zodie mult mai devreme decît era cunoscut.

Care este zodia ta după noile calcule

Urmărește mai jos perioada reală a zodiei în care te-ai născut și află care sînt acum caracteristicile și trăsăturile de bază ale semnului tău astral.

Berbec – 19 aprilie – 13 mai

Enigmatic, impredictibil și activ. Este mereu pe fugă și niciodată nu îi ajunge timp pentru tot ceea ce vrea să realizeze. Foarte rar îl satisface ceva, iar ceea ce îl face cu adevărat fericit e doar dragostea sinceră.

Taur – 14 mai – 19 iunie

Este omul deciziilor, dar tot ceea ce face se referă doar la el și la familia lui. Este dinamic și direct, materialist și orientat spre carieră, dar are și perioade în care pune confortul lui înainte de orice.

Gemeni – 20 iunie – 20 iulie

Pragmatic și perseverent, se orientează imediat după cum bate vîntul și după cum poate obține mai multe avantaje. Este foarte interesat de carieră, societate, noutăți și călătorii, însă iubește și singurătatea în anumite perioade din viața sa.

(continuarea în numărul următor)