ZODIA PESTI, IN DRAGOSTE SI IN FAMILIE. DE CE SINT PESTII ATIT DE APRECIATI!

Nativii Pești se numără printre cei mai buni soți și cei mai buni parteneri din zodiac. Sînt romantici, generoși și familiști. Cine iubește o persoană născută în zodia Pești știe deja cît de implicați sînt cînd vine vorba de viața de cuplu și de familie

Fericiţi în familie, dacă sînt apreciaţi

Zodia Pești este mereu în topul zodiilor familiste. Peştii sînt fericiţi să îşi petreacă timpul liber doar cu familia. Au foarte puţini prieteni apropiaţi, deşi sînt atît de populari şi atrag cu uşurinţă simpatia celor din jur.

Se feresc să îşi asume responsabilităţi prea mari, pentru că au nevoie de timp liber pentru pasiunile lor.

Peştii sînt capabili să facă sacrificii foarte mari pentru cei dragi, fără să ceară nimic în schimb. Pentru multe alte zodii, Peştii sînt parteneri ideali de viaţă.

Nativii Pești în dragoste…

Peştii sînt sensibili, uşor romantici şi visează cu ochii deschişi cînd sînt îndrăgostiţi. Vor să fie răsfăţaţi cu surprize, cadouri şi flori. Le place să fie înconjuraţi de lucruri delicate, fine, îşi transformă dormitorul într-un spaţiu de lux, să se simtă cît mai bine acasă.

Bărbatul-Peşti se lasă greu de cucerit. Chiar dacă se îndrăgosteşte la prima vedere, aşteaptă multă vreme pînă face primul pas, pînă este convins că tînăra respectivă nu îl va respinge. Dacă i se răspunde cu aceeaşi dragoste, pentru el va rămîne singura relaţie profundă a vieţii, singura lui iubire.

Femeia-Peşti îşi face mari iluzii cînd iubeşte şi este iubită. Are nevoie de un partener care să o protejeze, să o ajute în tot ceea ce face şi să o susţină moral. El trebuie să îi respecte intimitatea şi clipele de reverie. Femeia-Peşti are tot felul de slăbiciuni pe care nu ar dori să le dezvăluie iubitului. Soţul ei mai are nevoie de răbdare, să o asculte atunci cînd are nevoie de înţelegerea lui.

Atmosfera din familie

Cei care se nasc în zodia Peşti sînt atraşi de mistere şi de curiozităţi, dar au o fire destul de conservatoare.

Înainte de a se căsători, vor să aibă o bază solidă în viață, o carieră sau o situație materială bună. De altfel, bărbaţii-Peşti nici nu se căsătoresc dacă nu îi pot oferi soţiei un trai decent.

Sînt însă şi Peşti care nu pun deloc accentul pe valorile materiale şi au talentul să risipească banii sau să caute slujbe mai uşoare, care nu sînt plătite prea bine.

Părinţii Peşti sînt foarte atenţi şi grijulii cu cei mici. Ştiu să se împartă între profesie şi familie, fără să le lipsească nimic copiilor. Cînd mai cresc, au mari pretenţii de la ei să înveţe foarte bine.

Sursa: libertatea.ro