ZIUA USILOR DESCHISE LA PRESEDINTIA SI RESEDINTA DE STAT A R. MOLDOVA

Circa 100 de tineri care studiază la instituțiile de învățămînt din Găgăuzia au vizitat astăzi Președinția și Reședința de Stat în cadrul Zilei Ușilor Deschise.

Elevii au făcut o excursie în incinta Președinției și în biroul personal al Președintelui țării. Șeful statului le-a relatat despre activitatea instituției prezidențiale, precum și despre evenimentele care vor fi organizate în timpul apropiat. De asemenea, Igor Dodon a răspuns la mai multe întrebări ale oaspeților.

Emoțiile pozitive și curiozitatea tinerilor l-au convins pe Președinte că această practică este binevenită. În context, șeful statului a precizat că se va organiza și în continuare Ziua Ușilor Deschise, astfel ca toți copiii din țară să aibă posibilitatea să viziteze și să se documenteze cu activitatea instituției.

Totodată, Igor Dodon a menționat că pe parcursul lunii decembrie a anului trecut, la inițiativa sa, circa 500 de copii au vizitat Președinția, Reședința de Stat, și Reședința de la Condrița în cadrul Zilei Ușilor Deschise.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova