ZIUA IN CARE TE-AI NASCUT ITI ARATA CIT NOROC AI IN VIATA

Luni, miercuri sau duminică, ziua în care te-ai născut are și ea o influență asupra destinului tău, alături de astre, zodii sau numere predestinate. Verifică în ce zi a săptămînii ai venit pe lume și află cît noroc ai în viață.

Luni. Dacă te-ai născut luni, te afli sub protecția și influența Lunii, ești o persoană generoasă, amabilă și atașată de prieteni. Se întîmplă să faci adesea lucruri deosebite pentru oamenii care îți sînt dragi, fără să te lauzi cu asta. Ești modest, iar acest lucru îi determină pe cei din jur să te susțină necondiționat.

Marți. Dacă ziua lui Marte este ziua ta de naștere, te poți considera o persoană norocoasă. Energia lui Marte te face ambițios, puternic și luptător. Nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales dacă ai alături oameni care te susțin. Vei primi adesea și sprijin financiar, cînd te aștepți mai puțin.

Miercuri. Te afli sub influența lui Mercur cel nestatornic, dacă te-ai născut într-o zi de miercuri. Norocul vine și pleacă din viața ta, ai perioade lungi de liniște și prosperitate, dar și perioade în care te copleșesc grijile. Cel mai greu este să iei decizii majore, în momentele de răscruce din viața ta, iar acestea nu vor fi puține.

(continuarea în numărul următor)