Zis și făcut , nisip „marca Vasili Chirtoca”

A adus pe malul lacului Ghidighici tone de nisip

Nicolae Pascaru

Plaja de la Ghidighici urmează să-şi recapete aspectul de altădată. Candidatul PCRM, Vasili Chirtoca, a adus pe malul lacului mai multe tone de nisip, iar susţinătorii săi au vopsit cabinele de schimb. Săptămîna trecută, de pe plaja din Ghidighici au fost strînse deşeurile menajere.

„Amenajăm plaja aceasta ca să aibă posibilitate locuitorii Chişinăului să se odihnească aici. Aici trebuie să fie salvatorii, aici trebuie să fie tot ce trebuie pentru securitatea celor care se odihnesc. Noi vom duce lucrul acesta pînă la capăt”, a spus Vasili Chirtoca.

Lucrările de amenajare vor fi încheiate la sfîrşitul săptămînii viitoare.

„Deja în weekend-ul viitor, locuitorii Capitalei vor putea să vină pe plaja curată, restaurată, de pe malul lacului Ghidighici şi absolut gratuit, să petreacă timpul cu familia şi să se scalde în lacul Ghidighici”, a declarat o femeie.

„Misiunea este să vopsim, să facem ceva bun pentru oameni, această plajă, ca aici să fie foarte bine”, a zis o altă femeie.

Primul om care a testat plaja a criticat modul în care se desfăşoară lucrările.

„Dacă ar fi făcut cum se cuvine... Eu deja văd unele neajunsuri. Acolo, lîngă bordură, trebuie astupate mai întîi gropile, apoi să pună nisip. Îmi pare rău că se face risipă”, a spus un bărbat.

Concurenţii electorali mai au dreptul de a face campanie pînă vineri.