ZINAIDA GRECIANII A VIZITAT GRADINITA ”PRICHINDEL” DIN SATUL VASILCAU, RAIONUL SOROCA

Astăzi, 13 mai, Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Grecianîi a vizitat grădinița ”Prichindel” din satul Vasilcău, raionul Soroca. Aici, cu sprijinul consilierilor raionali din partea Partidului Socialiștilor și oamenilor buni a fost amenajat teritoriul grădiniței: trotuarele au fost pavate cu gresie iar curtea a fost adusă în ordine.

”Copiii sînt cei mai importanți pentru noi, ei reprezintă viitorul nostru. În condițiile cînd așa-numita ”guvernare pro-europeană” în mod barbar”optimizează” instituțiile de învățămînt pentru copii din întreaga țară, noi trebuie să depunem toate eforturile nu doar ca să păstrăm grădinițele și școlile din sate dar și să le amenajăm la maxim. Dacă vom salva grădinițele și școlile, vor exista și satele”, a declarat Președintele PSRM.

Zinaida Greceanîi a mulțumit tuturor celor care au participat la această cauză nobilă.De asemenea, a remarcat munca educatorilor și a personalului din grădiniță, care astăzi practic lucrează doar din entuziasm. Președintele PSRM a subliniat faptul că activitatea specialiștilor din școli și grădinițe trebuie să fie remunerată mai bine, iar Partidul Socialiștilor va depune toate eforturile pentru ca situația economică din țară să se îmbunătățească, iar salariile din sectorul bugetar să fie majorate.

Sursa: socialistii.md