ZINAIDA GRECIANII A INDEMNAT LOCUITORII TARII SA PARTICIPE MAI ACTIV IN VIATA PUBLICA

În aceste zile pe întreg teritoriul țării se organizează Zilele de informare la care participă toată echipa Partidului Socialiștilor din Republica Moldova.

Președintele PSRM, Zinaida Grecianîi a îndemnat locuitorii țării noastre să participe mai activ în viața publică a țării, să încerce să înțeleagă ce se întîmplă. Ea le-a propus să profite de această ocazie ca să primească răspunsuri la întrebările care îi frămîntă, comunicînd direct cu reprezentanții aleși.

“Deputații parlamentului, consilierii de toate nivelurile, activiștii Partidului și “Garda Tînără”- ies astăzi pe străzile orașelor și localităților. Ei pot fi întîlniți în curțile blocurilor de locuit, în piețe, în locurile aglomerate unde împreună veți putea discuta despre situația din țară, din lume, precum și din localitățile în care locuiți.

O mare parte din răspunsuri le puteți găsi în ziarul “Socialiștii”, pe care în aceste zile îl răspîndesc reprezentanții Partidului Socialiștilor. Fiți mai activi, încercați să înțelegeți ce se întîmplă. Pentru că de poziția dumneavoastră depinde situația din fiecare localitate și din întreaga țară”, a scris Zinaida Grecianîi pe rețelele de socializare.

Sursa: socialistii.md