ZINAIDA GRECIANII A AVUT O INTREVEDERE CU DEPUTATUL PARLAMENTULUI DIN BULGARIA DIN PARTEA PARTIDULUI SOCIALIST, PETER KANEV

Președintele Partidului Socialiștilor, liderul fracțiunii parlamentare PSRM, Zinaida Grecianîi a avut o întrevedere cu deputatul Parlamentului Republicii Bulgaria din partea Partidului Socialist, președintele Comisiei parlamentare pentru economie şi turism, Peter Kanev.

În cadrul întrevederii au fost discutate aspecte ale cooperării moldo-bulgare, inclusiv cooperarea între parlamentele celor două țări. O atenție deosebită a fost acordată activității comisiilor parlamentare de profil: Bulgariei – asupra economiei și turismului, care este condusă de Peter Kanev, și a Moldovei – pentru economie, buget și finanțe, din care face parte Zinaida Greceanîi.

Părțile au discutat, de asemenea, situația și perspectivele de cooperare în continuare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și Partidului Socialist din Bulgaria. Zinaida Greceanîi a transmis invitația conducerii Partidului Socialist din Bulgaria să viziteze țara noastră și să participe la evenimentele dedicate aniversării a 20 de ani de la înființarea Partidului Socialiștilor al Republicii Moldova, în luna iunie a acestui an.

La finalul întrevederii, Zinaida Grecianîi și Peter Kanev au convenit să continue și să dezvolte cooperarea reciprocă interparlamentară și cooperarea între cele două partide.

Sursa: socialistii.md