ZINAIDA GRECEANII S-A INTILNIT CU PETER MICHALKO

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, s-a întîlnit, pe data de 27 februarie, cu șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko.

În cadrul discuției au fost discutate aspecte legate de situația politică și socio-economică din Republica Moldova, precum și relațiile dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană. Părțile au constatat că, în general, relațiile dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană se dezvoltă, și la fel se intensifică cooperarea în diverse domenii.

În special, interlocutorii au abordat subiecte precum pregătirea pentru alegerile parlamentare din acest an, reconfigurarea forțelor politice și activitățile Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Zinaida Greceanîi i-a prezentat ambasadorului UE programul Partidului Socialiștilor, poziția partidului față de diverse subiecte, precum și inițiativele legislative ale fracțiunii parlamentare PSRM.

În concluzie, părțile s-au asigurat reciproc de disponibilitatea de a continua dialogul și de a contribui la consolidarea cooperării reciproc avantajoase dintre Republica Moldova și Uniunea Europeană.

Sursa: socialistii.md