ZINAIDA GRECEANII: PSRM TREBUIE SA OBTINA VICTORIA LA URMATOARELE ALEGERI PARLAMENTARE

Partidul Socialiștilor din RM trebuie să obțină victoria la alegerile parlamentare din Republica Moldova, care vor avea loc în ziua de 24 februarie 2019. Acest lucru a fost declarat de către președintele PSRM Zinaida Greceanîi, în cadrul emisiunii ”Accent Direct” de la postul de televiziune NTV- Moldova, din 6 septembrie, vorbind despre situația din țară.

”Recent am fost în nordul republicii și acolo oamenii îmi spun că mai așteaptă următoarele alegeri parlamentare. Dacă situația nu se schimbă și dacă nu vine o guvernare care să-și apere statul, poporul, atunci oamenii vor pleca masiv”, a menționat Zinaida Greceanîii.

Președintele PSRM a menționat că oamenii sînt la limita disperării și ceea ce se întîmplă în țară nu este altceva decît bătaia de joc a guvernării față de propriul popor.

”Oamenii vor stabilitate la ei acasă. Ei vor să vadă o forță politică care ar asigura această stabilitate, dezvoltarea economică a statului. Cetățenii nu mai cred în partidele pro-europene care sînt dirijate din extern și care au scopul de a dezbina țara. Poporul vrea o guvernare pro – Moldova și cine dacă nu Partidul Socialiștilor? De aceea noi sîntem obligați să deținem victoria la următoarele alegeri!”, a afirmat lidera PSRM.

Amintim, că în ziua de 5 septembrie, Consiliul Republican al PSRM a decis să înceapă pregătirea activă pentru alegerile parlamentare.

Sursa: socialistii.md