ZINAIDA GRECEANII A VOTAT PENTRU CA CHISINAUL SA REDEVINA ”ORASUL ALB, FLOAREA DIN PIATRA”

Președintele Patidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, a votat, în ziua de 3 iunie, pentru un primar gospodar care va avea grijă de Chișinău, de locuitorii Chișinăului, care va face Chișinăul, într-adevăr un oraș frumos și confortabil pentru viață.

”Este important pentru toată lumea. De aceea, astăzi, fiecare vine la secțiile de votare cu bună dispoziție și cu speranța că vom avea un primar care nu va distruge capitala, dar o va construi și va face tot posibilul ca traiul în Chișinău să fie unul mai bun și mai confortabil”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Zinaida Greceanîi a anunțat că în ajunul alegerilor, l-a întîlnit la aeroport pe Secretarul General al Uniunii Interparlamentare (UIP), care pentru prima oară a vizitat capitala noastră. ”El a remarcat că Chișinăul este un oraș foarte verde, dar nu a continuat”, a spus cu tristețe Zinaida Greceanîi.

Ea a remarcat că ”cu toții trebuie să depunem efort ca Chișinăul să corespundă inmului său: ”orașul meu alb, floare din piatră” și pentru a fi mîndri de orașul nostru.

Sursa: socialistii.md