ZINAIDA GRECEANII A PREZENTAT TOTALURILE ZILELOR DE INFORMARE A CETATENILOR

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a făcut totalurile Zilelor de informare politică a cetățenilor, organizate de către partid în perioada de 16 și 17 iunie.

În aceste zile, conform tradiției deja formate, deputați, consilieri de toate nivelele, activiști ai PSRM și ”Garda Tînără” au ieșit pe străzile localităților pentru a comunica direct cu locuitorii republicii, pentru a discuta cu ei despre cele mai importante evenimente care au avut loc în țară, cît și peste hotarele ei și, repartizarea ultimei ediții a ziarului ”Socialiștii”.

Iar subiecte importante s-au adunat destul de multe. Printre care manipulările majorității guvernamentale, decizia ”ascultătoarei” Curți Constituționale – ce ține de statutul limbii ruse drept limbă de comunicare între națiuni, decizia scandaloasă a tarifelor pentru benzină și motorină, implicarea guvernării în activitatea organelor independente, haosul creat în urma construcțiilor ilegale din capitală.

Pentru fiecare dintre aceste probleme, PSRM are o viziune clară de soluționare, a menționat președintele PSRM.

Zinaida Greceanîi a remarcat munca efectuată de echipa PSRM și a mulțumit fiecăruia pentru participarea la Zilele de informare a cetățenilor. Ea a subliniat că, datorită organizării eficiente și a unității echipei PSRM, a fiecărui membru care își aduce aportul pentru cauza comună, astăzi, Partidul Socialiștilor este cea mai numeroasă și puternică forță politică din republică.

Sursa: socialistii.md