ZINAIDA GRECEANII A INDEMNAT CETATENII REPUBLICII SA PARTICIPE LA ZILELE DE INFORMARE

Președintele Partidului Socialiștilor, Zinaida Greceanîi a îndemnat cetățenii republicii să participe la Zilele de informare politică, care sînt organizate de Partidul Socialiștilor în perioada 25-26 noiembrie pe întreg teritoriul țării. În aceste zile, socialiștii vor continua să colecteze semnături pentru trecerea la forma prezidențială de guvernare în Republica Moldova.

Zinaida Greceanîi a menționat că potrivit celor mai recente sondaje, ”cetățenii au obosit de haosul din țară, de confuzia politică și economică. 70% din populația țării doresc să vadă în fruntea statului un președinte puternic cu împuterniciri largi, care să restabilească ordinea”.

Potrivit Președintelui PSRM, 300 de mii de semnături au fost deja colectate de către socialiști pentru trecerea la forma prezidențială de guvernare. ”Pînă la începutul lunii februarie, intenționăm să colectăm 1 milion”, a declarat Zinaida Greceanîi”.

Mai multe informații despre această inițiativă a socialiștilor veți afla de la deputați, consilieri de toate nivelurile, activiștii partidului și a ”Gărzii Tinere”.

Astăzi aceștia vor ieși pe străzile orașelor și localităților, în curțile blocurilor de locuit, în piețe, în locurile aglomerate unde veți putea discuta despre situația din republică, din lume și din regiuni.

În aceste zile, reprezentanții PSRM repartizează ediția recentă a ziarului “Socialiștii”, în care aveți posibilitatea să citiți interviul Președintelui RM, Igor Dodon, să aflați prioritățile celui mai autoritar partid moldovenesc în ajunul alegerilor parlamentare, să înțelegeți cui convine haosul din țară, precum și detalii despre cum a fost creată “Istoria Moldovei”.

Sursa: socialistii.md

Virginia Filip 28.11.2017 - 09:29

Zenaida Greceanii, aceasta Dodon feminina nu face altceva decat sa-i manipuleze pe oameni. Toti ne-am facut deja o parere despre aceasta femeie si partidul ei, asa ca nu mai avem nevoie sa participam la nici o informare. Sa ne lase cu aceste consultari, sa-si ia oamenii si sa-i informeze pe ei.