ZINAIDA GRECEANII A FELICITAT PRIETENII, COLEGII SI PARTENERII RUSI AI PSRM, SI TOT POPORUL RUS CU OCAZIA SARBATORII – ZIUA NATIONALA A RUSIEI

”Data festivă din 12 iunie unește toți cetățenii Rusiei. În această zi, în anul 1990, a fost adoptată Declarația privind suveranitatea de Stat a Federației Ruse și a fost proclamat cursul de înființare a unei societăți democratice echitabile. Ziua Rusiei a fost începutul unei noi istorii. În acești ani, Rusia a devenit un stat stabil din punct de vedere politic și economic. Acest lucru ține incontestabil de schimbarea societății, a statutul său financiar și a autorității sale pe arena internațională.

Astăzi, țările noastre sînt legate de un parteneriat egal. Sînt sigură că patrimoniul istoric comun, valorile spirituale și culturale comune, legătura indestructibilă a destinelor umane va servi drept bază fiabilă pentru dezvoltarea în continuare a relațiilor de încredere dintre țările și popoarele noastre.

În această zi de sărbătoare, vă urez căldură și fericire, sănătate, bunăstare și pace sub cerul Rusiei!”, a scris Zinaida Greceanîi în mesajul său de felicitare.

Sursa: socialistii.md