ZINAIDA GRECEANII A FELICITAT BARBATII CU OCAZIA SARBATORII ZIUA APARATORILOR PATRIEI!

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi i-a felicitat pe bărbați cu ocazia sărbătorii Ziua Apărătorului Patriei.

“Stimați bărbați!

Din numele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și al meu personal, Vă adresăm sincere felicitări cu ocazia Zilei Apărătorului Patriei – o sărbătoare a curajului, nobilimii şi onoarei!

Să lupți pentru pace, să aperi Patria – este o datorie onorabilă a fiecărui cetățean.

23 Februarie – este o sărbătoare a bărbaților puternici și curajoși, a celor care au pe cine și ce apăra: Patria, casa, familia și viitorul lor.

Vă dorim mult succes, fericire și prosperitate! Vă dorim putere ca să înfruntați orice obstacol apărut în calea vieții. Multă sănătate, căldură sufletească și pace!”, a scris Zinaida Greceanîi pe rețelele de socializare.

Sursa: socialistii.md

Nistor Grigore 23.02.2018 - 13:28

Comunistii sovietici (PSRM), normal, promoveaza o sarbatoare sovietica, "aparatorii patriei", adica ziua ocupantilor rusi, care au rupt Moldova fara vre un referendum, care au facut Moldova republica sovietica, ziua celor care au deportat sute de mii de moldoveni in Rusia, cei care au impus vorbirea limbii ruse si considerau lb. romana limba straina.... Ceva mai anormal nu poate fi vazut. Davai ceas, davai palton ... davai minte!