ZINAIDA GRECEANII A FACUT TOTALURILE ZILELOR DE INFORMARE POLITICA

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova a organizat în perioada 1-2 decembrie, Zilele de informare politică a cetățenilor, pe tot teritoriul republicii.

În aceste zile reprezentanții PSRM: deputați, consilieri din Consiiului Municipal Chișinău, președinți de raioane și primari ai localităților, activiști și membrii ”Gărzii Tinere” au avut întrevederi cu cetățenii, în cadrul cărora i-au informat despre situația politică din Republica Moldova, de asemenea, au răspuns la întrebări și au distribuit ultima ediție a ziarului ”Socialiștii”.

”Partidul Socialiștilor este unica forță politică, care este mereu alături de oameni. Noi nu începem să comunicăm cu oamenii înainte de alegeri, așa cum fac alți politicieni, pentru a demonstra ceva, cuiva- nu, noi în toți acești ani, indiferent de perioada în care are loc campania electorală, apărăm interesele cetățenilor noștri.

În acestă direcție muncesc absolut toți – de la președintele partidului pînă la activiștii de rînd: și deputați, și consilieri de toate nivelele. Forța noastră constă în: lucru de echipă, responsabilitate, apărarea constantă și permanentă a intereselor cetățenilor Republicii Moldova. Noi, oamenii de bună credință, sîntem majoritatea. Vine timpul nostru!”, a scris Zinaida Greceanîi pe rețelele de socializare.

Reiterăm că PSRM desfășoară Zilele de informare politică a cetățenilor cu regularitate, cel puțin o dată pe lună.

Sursa: socialistii.md