ZINAIDA GRECEANII A AVUT O INTREVEDERE CU PETER MICHALKO

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi, a avut pe data de 25 aprilie o întrevedere cu Șeful delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko.

În cadrul întrevederii părțile au abordat subiecte legate de relațiile dintre Uniunea Europeană și Republica Moldova, precum și despre situația politică care s-a creat în Moldova după alegerile parlamentare din 24 februarie.

Peter Michalko a felicitat-o pe doamna Zinaida Greceanîi pentru rezultatele obținute de către Partidul Socialiștilor la alegerile parlamentare care au avut loc pe data de 24 februarie în Moldova.

Zinaida Greceanîi a menționat că Partidul Socialiștilor, care a primit cel mai mare număr de mandate în Parlamentul Republicii Moldova, vine cu propunerea de a fi formată o majoritate parlamentară stabilă și un Guvern funcțional.

Potrivit președintelui PSRM, necesitatea formării unor structuri de guvernare stabile, bazate pe profesionalism este dictată de cerința acută a țării noastre de restabilire a cooperării financiare și economice cu partenerii externi ai Republicii Moldova.

Șeful delegației UE în Moldova a subliniat că Uniunea Europeană rămîne un partener important al Republicii Moldova și va continua să coopereze cu noua guvernare capabilă, care va fi formată în țara noastră.