ZINAIDA GRECEANII A AVUT O INTREVEDERE CU MARKUS STROHMEIER

Pe 11 octombrie, Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu Secretarul Internațional al Uniunii Sindicale din Austria, Markus Strohmeier.

Părțile au discutat chestiuni privind politica economică și socială a Republicii Moldova, cooperarea cu Uniunea Europeană și parteneriatul strategic cu Federația Rusă, subiecte privind reglementarea transnistreană și introducerea sistemului electoral mixt în țara noastră.

Zinaida Greceanîi a relatat despre istoria și activitățile curente ale Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, precum și despre sprijinul amplu al inițiativelor Președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, care în continuare rămîne liderul PSRM. La întrevedere, s-a exprimat ideea că politica președintelui Igor Dodon și a Partidului Socialiștilor este singura care poate uni țara.

În timpul discuțiilor despre situația politică din Moldova, Markus Strohmeier a exprimat intenția de a stabili relații de parteneriat cu Partidul Socialiștilor din Republica Moldova.

Sursa: socialistii.md