ZINAIDA GRECEANII A AVUT INTREVEDERI CU LOCUITORII DIN SATELE TREBISAUTI, RAIONUL BRICENI SI CORESTAUTI SI HADARAUTI DIN RAIONUL OCNITA

Președintele Partidului Socialiștilor din RM, Zinaida Greceanîi a avut, pe 10 februarie, întrevederi cu locuitorii din satele Trebisăuți, raionul Briceni și Corestăuți și Hădărăuți din raionul Ocnița. “Cunosc multe persoane dintre cele care au fost prezente la întrevederi, pentru că o mare parte a vieții mele am petrecut-o în raionul Briceni, am crescut acolo și nu pentru prima dată merg în aceste localități. Din acest motiv deseori vorbim cu oamenii chiar în stradă, iar ei sînt foarte sinceri și receptivi.

Am discutat cu ei despre programul meu electoral, al candidatului la funcția de deputat în circumscripția uninominală Nr.1. Am explicat că Partidul Socialiștilor nu numai că are un program complex de dezvoltarea pentru țară și pentru fiecare localitate în parte, ci și o echipă profesionistă, care poate realiza acest program. De asemenea, am vorbit despre faptul că fracțiunea PSRM în Parlament deja a elaborat și a pregătit pentru aprobare un pachet cu mai multe inițiative social-economice, menite să îmbunătățească viața cetățenilor. Sînt sigură că împreună vom reuși să facem ordine în țara noastră!”, a scris Zinaida Greceanîi pe pagina sa de pe rețelele de socializare.