ZINAIDA GRECEANII A ADRESAT UN MESAJ DE FELICITARE POPORULUI CHINEZ CU OCAZIA CELEBRARII CELEI DE-A 70-A ANIVERSARI DE LA PROCLAMAREA R.P. CHINEZE

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a adresat un mesaj de felicitare Președintelui Comitetului Permanent al Adunării Naționale a Reprezentanților Poporului din China, Li Zhanshu, și întregului popor chinez cu ocazia celebrării celei de-a 70-a aniversări de la Proclamarea Republicii Populare Chineze și a transmis cele mai sincere urări, bunăstare, pace și prosperitate.

„Sînt ferm convinsă că relațiile bilaterale moldo-chineze vor continua să se dezvolte și să se aprofundeze în spiritul prieteniei și încrederii reciproce, iar dialogul pragmatic, stabilit între Legislativele noastre, va reflecta plenar avansarea agendei de cooperare în domenii de interes comun. Îmi exprim înalta apreciere pentru realizările înregistrate de Dumneavoastră în procesul de modernizare a statului și în implementarea reformelor sociale și economice, fapt ce a permis Republicii Populare Chineze să-și consolideze poziția de lider la nivel mondial. Reiterînd deschiderea noastră spre o intensificare a colaborării dintre Republica Moldova și Republica Populară Chineză, rog să acceptați, Excelență, asigurarea înaltei mele considerații”, a scris Zinaida Greceanîi în mesajul său de felicitare.