VORBE INTELEPTE SPECIFICE FIECAREI ZODII IN PARTE

Vreți să știți care este personalitatea și temperamentul fiecărei zodii în parte? Atunci ar trebui să cunoașteți și faptul că fiecărei zodii în parte i se potrivește cîte o vorbă înțeleaptă…

Mai mult decît oricare alt nativ al zodiacului, Berbecul este cel care face întotdeauna doar ceea ce vrea, tocmai de aceea cele mai potrivite cuvinte pentru el ar fi:“Omu’ încăpățanat n-ascultă de niciun sfat”.

Stabili pe toate planurile, Taurii sînt întotdeauna realiști și iubesc liniștea și lucrurile făcute cum trebuie, de aceea lor li se potrivește… “Nu da vrabia din mînă pe cioara de pe gard”.

Mereu energici, Gemenii au de multe ori tendința să facă prea multe, “Cînd de multe te apuci, mai pe toate le încurci”.

“Fiecare pasăre își iubește cuibul”, este deviza după care trăiesc Racii, cunoscuți ca fiind cei mai buni familiști ai zodiacului.

Cînd un Leu rostește un cuvînt, e clar că nimeni nu mai are voie să comenteze…“Omul de onoare, doar o vorbă are”.

Recunoscută pentru cîte abilități gospodărești are, Fecioara are și un proverb care i se potrivește de minune: “Omul harnic, muncitor, de pîine nu duce dor”.

În ceea ce le privește pe Balanțe, iubesc frumosul mai mult ca pe oricine, pentru că… “Haina face pe om”…

Dacă aveți o relație de iubire cu un Scorpion, aveți grijă la trădare, pentru că “Cine iubește mult, pedepsește rău”.

Extrem de sociabili, Săgetătorii se pot transforma dacă sînt puși în situații neplăcute. Cuvintele înțelepte care li se potrivesc sînt: “Cugetul bun e cea mai moale pernă”.

Întotdeauna Capricornii vor lua greu deciziile cele mai importante, pentru că… “Prudența este mama înțelepciunii”.

“Libertatea e mai de preț decît tot aurul din lume”, vor spune mereu Vărsătorii, care pot deveni extrem de reci atunci cînd sînt dezamăgiți.

Mereu prietenoși, Peștii îi vor ajuta pe toți, așa cum spun și vorbele înțelepte: “Ușa deschisă pe oricine primește”.

Sursa: secretele.com