VLAD BATRINCEA: ROLUL CELUI MAI IMPORTANT LUPTATOR IMPOTRIVA ”PERICOLULUI RUSESC” A TRECUT DE LA CHIRTOACA LA NASTASE

”Rolul celui mai important luptător împotriva ”pericolului rusesc” a trecut de la Chirtoacă la Năstase”. Despre aceasta a scris deputatul Vlad Batrîncea pe rețelele sociale.

Potrivit lui, acest sprijin i-a fost acordat de către Ghimpu, Șalaru, Leancă, PLDM, Plahotniuc, cu tot cu ”candidatul pro-european”. Totul pentru Năstase.

În următoarele ore, ambasada americană și misiunile europene vor reuni din nou întregul sindicat criminal, un regim care a batjocorit țara și Chișinăul timp de 9 ani. Încă o Alianță antinațională.

Iar Năstase, recunoscător primește ”sprijinul” geopolitic, remarcă Vlad Batrîncea.

”Luptătorul cu corupția și mafia” Năstase tace. El nu a avut suficient curaj și verticalitate pentru a refuza susținerea publică a nici măcar unui reprezentant al regimului. El nu are nevoie să lucreze cu chișinăuienii, să lucreze la platforma sa electorală. El nu are nevoie de a participa la dezbateri cu oponentul său, Ion Ceban, și de a discuta pe seama problemelor capitalei și soluționării acestora.

Năstase a fost îndemnat doar să păstreze tăcerea. El tace. Cu răbdare, el speră să meargă în parlament. Primăria este doar o trambulină temporară pentru avocatul-milionar”, a menționat Vlad Batrîncea.

Sursa: socialistii.md