VLAD BATRINCEA: MAREA ”UNIRE” CU HOTII SI OFICIALII CORUPTII DIN CHISINAU A AVUT LOC

Astăzi, în lupta pentru Chișinău a avut loc marea ”unire”. S-au unit Năstase, Chirtoacă, Ghimpu, Șalaru, Leancă, PLDM și toți cei vinovați în fărădelegile din ultimii ani din Republica Moldova.

Acest lucru a fost declarat de către secretarul executiv al Partidului Socialiștilor din RM, deputatul PSRM, Vlad Batrîncea. El a remarcat că, candidatul la funcția de primar general al Chișinăului, Andrei Năstase, se declară un ”mare luptător cu corupția”, dar în realitate el s-a unit cu oficialii corupți, hoții și badiții.

”Despre Șalaru, Năstase spunea că este marioneta lui Plahotniuc, iar astăzi, Șalaru a chemat la formarea unui front comun pentru a-l face pe Năstase primar de Chișinău. Despre Leancă, spunea că este un oficial corupt, bandit și infractor, despre Ghimpu - o marionetă de-a lui Plahotniuc. Astăzi, Ghimpu și Chirtoacă deja sînt ”foarte utili” și în mod deschis îl sprijină pe Năstase”, a spus deputatul socialist.

Vlad Batrîncea a menționat că toți acești oameni au fost numiți de către Năstase ”slugile lui Plahotniuc”, dar astăzi, el singur s-a unit cu ei.

”Ce fel de luptător cu corupția și bandiții pretindeți a fi, domnule Năstase, dacă astăzi, în mod deschis sînteți susținut de ei? Acești hoți se văd la putere veșnic și astăzi vor să-și păstreze puterea în Chișinău. Năstase a făcut o înțelegere criminală cu Șalaru și restul slugilor lui Plahotniuc. Astăzi, Moldovanu, Fleaș, Grozavu și alții își păstrează funcțiile datorită faptului că îl sprijină pe Năstase. Întrebare către Năstase: ”Dacă ați spus că ve-ți lupta cu bandiții, de ce ați ales să fiţi parte a unui complot secret cu acești bandiți și de ce le-ați promis să le păstrați funcțiile?””, a întrebat secretarul executiv al PSRM.

Vlad Batrîncea a remarcat că Năstase în mod activ și fără remușcări utilizează resursele administrative: cîteva zile în urmă s-a bucurat de resursele preturii Buiucani, iar în cel mai apropiat timp se vor pune la dispoziția sa resursele administrative ale preturii sectorului Botanica. Deputatul a subliniat că Năstase este exact ca și Chirtoacă și alți bandiți, locul cărora vrea să-l ocupe.

”Domnule Năstase, Dvs. luptați cu oligarhii sau doriți să deveniți unul din ei, să fiți alături de Plahotniuc și să furați poporul? Cum vă propuneți alături de Ghimpu, Șalaru, PLDM și alte slugi ale lui Plahotniuc să luptați tot cu Plahotniuc și slugile sale? Sînteți confuz, deoarece chiar și Chirtoacă, pe care Dvs. l-ați numit ”pericol pentru Chișinău”, astăzi este partenerul Dvs. Moldovanu deja este sănătos, Leancă – util, Șalaru – frumos. Deci, cu cine planificați să schimbați capitala?”, s-a mirat Vlad Batrîncea.

Deputatul a declarat că pentru locuitorii Chișinăului și a tuturor cetățenilor RM, Năstase deja nu mai este reprezentantul opoziției, dar parte a guvernării criminale. Vlad Batrîncea a îndemnat chișinăuienii să nu voteze pentru Năstase duminica viitoare, deoarece votul acordat lui Năstase, înseamnă votul acordat celor care ne-au jefuit țara.

”Nici un vot pentru mafie și bandiți, nici un vot pentru Năstase, pentru că el este la fel ca și Ghimpu, Șalaru, PLDM și Plahotniuc”, a adăugat socialistul.

Vlad Batrîncea a menționat că, dacă chișinăuienii își doresc ca oficialii corupți și hoții din primărie să răspundă în fața legii, singura loc alegere este Ion Ceban, care anterior i-a denunțat pe Gamrețchi, Chirtoacă, Fleaș și alți funcționari.

”Ajunge să vă bateți joc de municipiul Chișinău. Duminică toată mafia trebuie să fie lichidată, de aceea nici un vot pentru Năstase, care a făcut ”marea unire” cu frontul comun al Partidului Liberal, partidului lui Șalaru, Partidului Democrat și PLDM”, a declarat Vlad Batrîncea.

Sursa: socialistii.md