VETERANII ARMATEI SI A FORTELOR DE ORDINE CHEAMA CETATENII SA VOTEZE CANDIDATUL PSRM

Veteranii armatei și veteranii forțelor de ordine cheamă cetățenii în ziua de 3 iunie, în turul II al alegerilor locale noi, să voteze candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban. Potrivit acestora, Ceban poate administra primăria și poate întoarce capitalei un aspect demn, deoarece el are toate calitățile și abilitățile pentru a face acest lucru.

”Mojoritatea din noi consideră că ar fi bine ca primarul municipiului Chișinău să fie candidatul PSRM, Ion Ceban. Voi aduce un șir de argumente. În urmă cu cîțiva ani el a renunțat la mandatul de deputat în favoarea mandatului de consilier municipiul, în pofida faptului că funcția de deputat este mai prestigioasă. El are un scop - de a deveni primar de Chișinău și pentru aceasta a studiat toate problemele municipiului, insistent a luptat cu Consiliul Municipal și mereu a apărat drepturile chișinăuienilor”, a spus generalul și liderul Uniunii ofițerilor din RM, Victor Gaiciuc.

La rîndul său, colonelul și liderul Sindicatului Angajaților Organelor de forță, Iurie Ciofu, a menționat că în oraș trebuie să activeze un adevărat profesionist, după părerea sa, Ion Ceban este acesta.

”Facem apel către toți locuitorii municipiului Chișinău, să fim uniți și să ieșim la urnele de vot, duminică, 3 iunie, pentru a vota noul primar de Chișinău. În calitate de cetățean, locuitor al capitalei, consider că purtăm responsabilitate civică și această responsabilitate include datoria de a vota. Este foarte important pentru oraș!”, a remarcat colonelul, veteranul MAI, Nicolai Macovei.

Reamintim că turul II al alegerilor pentru funcția de primar general al Chișinăului vor avea loc duminică, 3 iunie.

Sursa: socialistii.md