VERIS ARE UN AVANS DE 3 PUNCTE FAŢĂ DE SHERIFF

Veris a ajuns din nou pe primul loc în Divizia Naţională, după victoria în faţa Academiei, cu 3-0. Elevii lui Lilian Popescu au un avans de trei puncte faţă de Sheriff, care nu a jucat în această etapă.

Sheriff urma să găzduiască FC Costuleni, dar cea din urmă s-a retras din campionat. De acest lucru a profitat Veris, care nu a avut probleme în faţa Academiei, într-un meci disputat la Vadul-lui-Vodă. Golurile „violeţilor” au fost marcate de Denis Calincov (minutul 5), Viorel Frunză (17) şi Petru Racu (67).

„Am dominat ambele reprize, iar scorul vorbeşte de la sine”, a declarat, la conferinţa de presă, antrenorul echipei Veris, Lilian Popescu.

„Veris a meritat victoria, dar dacă eram mai concentraţi, nu cedam la scor astăzi”, a spus, la rîndul său, tehnicianul Academiei, Vladimir Vusatîi.

În alte trei partide ale etapei a 15-a s-au înregistrat rezultatele: Zimbru - Tiraspol 3-1, Dinamo-Auto - Dacia 0-2 şi Zaria - Saxan 2-0. Următoarea rundă va avea loc pe 28-29 noiembrie după următorul program: Milsami - Sheriff, Tiraspol - Academia, Saxan - Zimbru şi Dacia - Zaria.

Sursa: IPN