VĂ MAI PUTEŢI ABONA LA „MOLDOVA SUVERANĂ” PENTRU PRIMA JUMĂTATE A LUI 2015

Iubite cititorule, nu rata şansa de a avea în faţa ochilor cel mai obiectiv ziar din ţară! Aşa cum te-am obişnuit, de-a lungul timpului, abonîndu-te la ziarul nostru, vei avea siguranţa că citeşti singurul cotidian din ţară care spune lucrurilor pe nume, care îţi spune adevărul şi nu protejează pe absolut nimeni care a greşit, a manipulat opinia publică, a furat şi a înşelat oamenii sau ţara, indiferent că este vorba de politicieni, guvernanţi, oameni de afaceri, procurori, magistraţi, preoţi, cadre didactice, medici, mafioţi, poliţişti etc.!

Grăbeşte-te, aşadar, iubite cititorule, la primul oficiu poştal şi intră în noul an cu un abonament la „Moldova Suverană”, care este o garanţie certă a onestităţii şi respectului faţă de corecta informare a cetăţenilor! Ai dreptul să cunoşti ADEVĂRUL! Cunoscînd ADEVĂRUL prin noi, nu vei mai putea fi minţit şi manipulat de politicieni! Ai dreptul să cunoşti ADEVĂRUL direct de la sursă pentru că ŢARA ESTE A TA, NU A POLITICIENILOR!

Numai cu ajutorul nostru vei învăţa să-ţi aperi drepturile şi să înţelegi mai bine că avuţiile acestei ţări îţi aparţin ţie, nu politicienilor şi bandiţilor, că Justiţia trebuie să fie pusă în slujba ta, nu a unui grup oligarhic de interese personale sau de partid, că procurorul şi poliţistul trebuie să te apere pe tine, robul muncii cinstite, de politicienii corupţi şi marii bandiţi, cercetîndu-i şi aruncîndu-i după gratii, că guvernanţii sînt obligaţi ca ei să te slujească pe tine, nu invers, şi că au datoria să-ţi creeze condiţii decente de viaţă, să-ţi ofere locuri de muncă plătite pe măsură şi să le asigure copiilor tăi un viitor civilizat şi prosper în propria lor ţară!

Abonează-te la „Moldova Suverană”, iar noi îţi vom fi ascultător răbdător şi sfătuitor competent şi de nădejde! Întră în noul an cu „Moldova Suverană”!