UZURPATORUL CARE MOARE SI NU SE PREDA

Chiar şi fugar fiind, Plahotniuc îşi şantajează slugile ca să-i fie docile

Oricît ne-am strădui să găsim chipuri odioase de criminali spre a-i compara cu Vladimir Plahotniuc tot nu vom găsi. El, de departe, este personificarea a tot ceea ce înseamnă să fii odios, cinic, pervers şi criminal! Este cel mai groaznic criminal din istoria Republicii Moldova şi nu va fi egalat niciodată de vreun alt ticălos. Cînd împrejurările l-au obligat să renunţe la controlul absolut asupra ţării, a fugit ca un laş nemernic de teama unei Justiţii drepte, necontrolate de el, care în baza numeroaselor probe obiective l-ar trimite la închisoare pe viaţă. Răul imens pe care acest individ l-a făcut ţării abia de acum înainte urmează a fi evaluat în dimensiunile lui reale. Cu timpul, vă veţi convinge că am avut dreptate în aceşti ultimi 8-9 ani de cînd tot scriem despre fărădelegile acestui individ deosebit de periculos.

Fireşte că nu şi-ar fi putut bate joc de această ţară dacă nu era ajutat de către o armată servilă și cointeresată de trădători, meschini, şantajabili şi ticăloşi în dimensiunile convenabile lui. I-a plătit, i-a cumpărat la preţuri exorbitante, le-a pus tîrfe la dispoziţie, le-a făcut cadouri de lux şi, instantaneu, i-a înregistrat/filmat pe ascuns. La fel a procedat şi cu politicienii, analiştii, ziariştii şi agenţii români ai unionismului. Plahotniuc a ştiut bine cum să se folosească de dorinţele de înavuţire rapidă şi de dezmăţ pornografic ale tuturor. Pe lîngă slugile lui interne, România, prin politicienii de la guvernare, agenţii unionismului şi cel puţin două secţiuni ale serviciilor secrete, a contribuit din plin la supravieţuirea mafiotă a lui Plahotniuc.

Deşi România a plătit extrem de scump pentru agentul ei dublu Plahotniuc, iată că se bîlbîie şi acum cînd e vorba despre acuzarea lui. Asta se întîmplă pentru că ar intra la apă nume grele de politicieni corupţi şi agenţi ai serviciilor secrete române. În plus, aici avem de-a face şi cu falimentul unionismului ca afacere, care a fost subvenţionat la greu de România întru folosul agenţilor români şi „pionii moldoveni” cu care se împărţeau. Cînd vom afla în ce au fost investite cele 150 de milioane de euro oferite de „România centenară” regimului Plahotniuc pentru „valorile sfinte ale unirii cu Patria Mamă”?

Chiar şi trădată de Plahotniuc, România fudulă şi coruptă îl apără de teamă să nu fie deconspirată. Ştiţi de ce România îi priveşte cu suspiciune nu doar pe socialişti, ci şi pe Andrei Năstase şi Maia Sandu? Vă spun eu în cunoştinţă de cauză: pentru că nu sînt unionişti complici şi cu un soi de contract încheiat cu solii secreţi ai Bucureştiului; pentru că nu se aliază afacerii băneşti profitabile numită „unirea cîndva” din Dosarul Basarabia, la care nici un Preşedinte român nu a avut acces în absolut toate componentele lui.

Avînd de partea lui o Românie prudentă şi temătoare de adevăr, lui Plahotniuc nu-i este dificil să-şi ţină în gheare slugile lui docile de aici cu materialele compromiţătoare pe care le are pentru toţi. Deşi a fugit ca un şobolan, Plahotniuc îi poate şantaja pe foarte mulţi fie şi prin a-i pune să-i sponsorizeze televiziunile ori să-i retribuie pe alţi servitori mediatici de aici. Pentru ca să fie învins chiar pe terenul lui, noii guvernanţi ar trebui să depună eforturi considerabile pentru a descoperi mobilul şantajelor, pînă într-acolo încît diabolicul Plahotniuc să nu mai poată şantaja pe nimeni cu lucruri deja cunoscute. Mai devreme sau mai tîrziu, criminalul fost dictator va fi adus în faţa judecăţii, iar asta dacă nu-şi va trage un glonţ în tîmplă!

În cheia celor descrise mai sus ne putem explica prezenţa surprinzătoare a lui Serafim Urechean la Publika TV, Sîmbătă, 15 Iunie, pe post de susţinător al fugarului criminal. Să i se fi spus că dacă nu-l susţine la Publika opinia publică poate afla cît a primit Urechean de la Plahotniuc ca să-i vîndă Procuratura?

Plahotniuc a murdărit şi a compromis absolut tot ceea ce a atins, iar cei murdăriţi de el chiar că au meritat-o, de aceia unii „au şi mierlit-o” şi alţii „au mierlit-o cu anticipaţie” fără să ştie încă. Vor afla curînd! Tot circul mediatic de justificare/apărare a lui Plahotniuc care este prestat de către muribunzii mediatici Cristian Tabără, Mihăeş, Catană şi restul maimuţoilor care nici măcar nu mai merită să-i pomenim altfel decît într-un pomelnic al „decedaţilor în viaţă” este întreţinut, prin şantaj, de către mafiot spre a i se „acoperi” fuga de laş. Idioţii utili nu înţeleg deloc cum sînt folosiţi.

Luni, 17 Iunie, mafiotul fugar Plahotniuc a scuipat pe pagina lui de pe Facebook un mesaj cu pretenţie de „adresare către popor” intitulat „În opoziție, dar la fel de puternici!” Ştiind cu cine am de-a face, pentru că mi-a fost dat să cunosc şi eu replicile de tip interlop ale golanilor din Bucureşti, ştiind că banditul are şi cetăţenie română, legat de chemarea ori mesajul lui, îl întreb: „Să moară mă-ta şi familia ta că nu minţi?”

În mesajul lui, mafiotul Plahotniuc, printre alte aberaţii, spune: „…am nevoie de timp pentru a-mi securiza familia, după ce a trecut prin momente grele, inclusiv după o tentativă de răpire eșuată a mea, care a avut loc anul trecut, cînd mă aflam într-o vizită peste hotare. Copiii mei sînt speriați, familia mea este speriată și nu se simte în siguranță nicăieri. Familia mea are nevoie mai mult ca oricînd să fiu lîngă ea și eu voi sta cît este necesar, pentru ca să treacă cu bine peste aceste momente și să se simtă în siguranță. Este dreptul meu să iau toate măsurile pentru a mă proteja și a-mi proteja familia sau oamenii apropiați, așa cum cred că e mai bine pentru ei. În această perioadă, Moldova nu este o țară sigură, iar asta nu din cauza posibilelor dosare inventate de oponenți, dar din cauza unora care își doresc să o preia cu forța.”

„Zău, să mori tu că aşa e?”, îmi vine să-l întreb ca pe malul Dâmboviţei. Copiii tăi sînt speriaţi? Chiar şi fiul acela al tău plin de muşchi umflaţi cu milioanele pe care le-ai furat de la moldoveni, care a spus că moldovenii sînt nişte alcoolizaţi dacă nu pricep că tu le vrei binele? Bruta aia de fecior al tău e speriată că la un moment dat se termină banii pe care i-ai furat şi că nu mai poţi prădui alţii. De cine să te protejezi, banditule? De o Justiţie care va funcţiona independent, nu la ordinele tale?

„…voi reveni în țară cît mai curînd, imediat ce familia îmi va fi în siguranță și eu voi fi în siguranță, voi munci pentru ca Republica Moldova să redevină o țară stabilă și ca oamenii să trăiască în liniște și pace”, scrie criminalul care a stăpînit dictatorial Republica Moldova şi a condamnat la dispariţie ori sărăcie pe oricine a vrut el. Cînd se referă la siguranţa familiei lui să nu credeţi că cineva ar dori să le facă vreun rău. El se gîndeşte la „siguranţa familiei lui” cu ajutorul milioanelor furate netrecute prin bănci, adică bani lichizi.

Dacă, într-adevăr, ar fi fost bărbat, n-ar fi fugit ca un iepure. Mai devreme sau mai tîrziu, oricum va fi adus în ţară în cătuşe, „adus”, nu venit de bună voie aşa cum are nesimţirea să o spună! Familia lui va fi oricum în siguranţă permanent pentru că nimeni nu are nimic cu ea, numai că i se va închide robinetul din care curg milioanele nenumărate furate de la moldoveni pentru ca progeniturile lui să-i dispreţuiască din interiorul unor reşedinţe şi maşini luxoase pe care nu le-au meritat niciodată!

Noii guvernanţi legitimi spun că îi vor pedepsi pe uzurpatori, în frunte cu Plahotniuc, în litera şi în spiritul legii. De acord, dar îi rugăm să ţină seamă că au făcut o Revoluţie şi trebuie să aplice măsuri revoluţionare în regim de urgenţă. Politic, Plahotniuc e mort, dar Sistemul lui trăieşte şi e activ. Lupta cea mai grea acum începe! Dacă apendicele îţi pune viaţa în primejdie, îl extirpi şi trăieşti mai departe! Dacă un picior a căpătat o cangrenă, îl tai şi trăieşti mai departe o altfel de viaţă! Aşa-i şi cu Sistemul lui Plahotniuc, care trebuie extirpat radical pentru ca moldovenii să scape de un coşmar al perspectivei reeditării unei guvernări mafiote, criminale!

Mihai CONŢIU

Virginia Filip 01.07.2019 - 14:22

Asa a fost Plahotniuc mereu. A lasat doar impresia ca are constiinta. De fapt, el este un tradator ca si Dodon. Acesti oameni trebuie sa ahunga la puscarie, nu sa fuga.