UN STADION NOU IN LOCUL UNUI TEREN ABANDONAT

Datorită socialiștilor, Chișinăul va avea un obiect sportiv modern

Șeful fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău Ion Ceban a vizitat un teren de pe strada Matei Basarab, care la moment se află într-o stare deplorabilă, însă, în curînd se va schimba semnificativ.

Ceban a afirmat că la inițiativa fracțiunii PSRM din consiliul municipal, drept răspuns la apelul locuitorilor din zonă, care au adunat peste 300 de semnături, în cadrul unui proiect pilot va fi construit un stadion cu un teren de mini-fotbal, baschet, volei și fitness. Săptămîna viitoare urmează a fi anunțat tenderul pentru echiparea stadionului.

”Un asemenea proiect va fi realizat și pe strada Salcîmilor. Tindem la ceea că în fiecare cartier urban să apară asemenea stadioane”, a menționat socialistul.

De asemenea, Ceban a amintit despre complexele sportive instalate în Băcioi și Trușeni, care au fost construite în cadrul programului național prezidențial.

”Acest lucru demonstrează că președintele și Partidul Socialiștilor nu sînt împotriva suburbiilor. Noi niciodată nu am divizat locuitorii municipiului după criteriu- ai noștri și străini”, a remarcat socialistul.

Sursa: socialistii.md