Un roman, bodyguard la o petrecere din Londra, ucis de Revelion

Un român de 34 de ani, care lucra ca bodyguard la un local din Londra, a fost înjunghiat mortal în noaptea de Revelion, în urma unei încăierări. Ministerul de Externe a confirmat pentru Știrile PRO TV.ro că un cetățean român a fost ucis la Londra. De asemenea, un prieten al românului a povestit că tragedia s-a petrecut cînd acesta se afla la serviciu. O prietenă comună a călătorit la Londra pentru a-i revendica trupul la morgă. Incidentul s-a petrecut în noaptea de Luni spre Marți, la ora 5.30 AM, în timp ce românul și alți doi colegi ai săi încercau să oprească un grup de bărbați să intre într-o clădire unde avea loc o petrecere de Anul Nou, relatează Sky News.

Conform Evening Standard, Tudor S. a încercat să-și apere colegii atacați de bărbații care voiau să intre în clădirea de pe bulevardul Park Lane. Iubita tînărului, Mădălina, a povestit pentru Evening Standard că s-au mutat împreună la Londra pentru „o viață mai bună” și plănuiau și să se căsătorească. Ei locuiau de doar 2 luni în Marea Britanie. ”Nu pot să mă gîndesc la el la trecut. Urma să fie soțul meu. Nu pot explica în cuvinte cît sufăr. Era un bărbat bun. Eram fericiți și plănuiam să avem copii împreună”, a spus tînăra.

Poliția Metropolitană a anunțat că alți doi bărbați de 37 și 29 de ani au fost răniți prin înjunghiere, precum și o femeie pe 29 de ani. Ei au fost transportați la spital în stare stabilă. ”Incidentul s-a petrecut în afara unui local unde se ținea o petrecere privată. Mai mulți martori ne-au dat informații, iar mulți au și filmat atacul cu telefoanele mobile. Decedatul și ceilalți doi bărbați lucrau ca bodyguarzi la petrecere. Femeia a fost atacată în timp ce ajuta angajații să țină închise ușile”, a declarat inspectorul Andy Partridge, de la Poliția Metropolitană.