UN GRUP DE MOTOCICLISTI MOLDOVENI AU PRIMIT DIPLOMA DE ONOARE A PRESEDINTELUI R. MOLDOVA

Astăzi, Președintele țării a avut o întrevedere cu un grup de sportivi, membri ai Federației de Motociclism din Republica Moldova.

Igor Dodon a menționat că anul curent, motocicliștii federației au reprezentat țara noastră la numeroase campionate internaționale obținînd rezultate remarcabile, iar Timuș Nicolai a ocupat locul I la Campionatul Europei de Est la Motociclism, clasa MX 1-85.

Astfel, pentru merite deosebite în dezvoltarea și propagarea culturii fizice și sportului, contribuție la pregătirea unor sportivi de performanță și succese obținute în cadrul competițiilor internaționale, șeful statului a conferit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova, următorilor sportivi: Golovicichin Mihail (11 ani); Timuș Nicolai (14 ani); Dimitriu Ilia (18 ani); Cociu Mihail (26 ani).

Președintele Republicii Moldova a mulțumit sportivilor pentru faptul că ne reprezintă destoinic țara noastră asigurîndu-i de sprijin deplin din partea instituției prezidențiale. Igor Dodon le-a urat succes în continuare și multe performanțe remarcabile.

Serviciul de Presă al Preşedinţiei R. Moldova