UN CUNOSCUT ACTOR RUS A FOST SPITALIZAT

Actorul rus Andrei Miagkov a fost internat pe 29 noiembrie într-un spital din Moscova, acuzînd puternice dureri de cap.

Actorul rus Andrei Miagkov, cunoscut pentru rolurile memorabile din filmele „Ironia sorții", „Roman de serviciu", „Garajul" și altele, a fost spitalizat pe 29 noiembrie, acuzînd dureri de cap.

Actorul în vîrstă de 70 de ani a confirmat pentru mass-media informația cu privire la spitalizarea sa. Miagkov a solicitat ajutorul medicilor din cauza unor dureri de cap extrem de puternice. Aceștia au decis să-l spitalizeze pentru a stabili cauzele care au provocat durerile.

Miagkov a apărut pentru prima dată pe ecranele televizoarelor în anul 1965, în rolul dentistului Cesnokov din comedia „Aventurile unui medic stomatolog", însă a devenit faimos datorită colaborării îndelungate cu regizorul Eldar Reazanov, interpretînd în filmele acestuia mai multe roluri remarcabile.

Actorul Andrei MiagkovRegizorul Eldar Reazanov cu actorii Andrei Miagkov și Oleg BasilașviliRegizirul Eldar Reazanov în timpul filmării peliculei ”Roman de serviciu”Actorii Larisa Guzeeva și Andrei MiagkovSecvență din filmul ”Ironia sorții”Actorii Andrei Miagkov și Alisa Freindlih, în filmul ”Roman de serviciu”

Sursa: sputnik.md