UN COPIL DIN BACIOI A MURIT IMPUSCAT DE CATRE FRATELE SAU GEAMAN

Poliția a anunțat despre decesul unui copil în vîrstă de 11 ani, la Băcioi, care ar fi fost împușcat de către fratele său geamăn. Arma ar fi aparținut unchiului celor doi copii.

Potrivit anchetei, părinții celor doi minori locuiesc în orașul Ialoveni. Aceștia sînt oameni de afaceri și dețin un depozit frigorific în localitatea Băcioi, iar duminică, împreună cu copiii și cu rudele, au venit la Băcioi să sărbătorească Floriile.

Unchiul celor doi gemeni, fratele tatălui acestora, a lăsat fără supraveghere o armă pneumatică pe care au găsit-o copiii, iar în timp ce se jucau, unul dintre ei a apăsat pe trăgaci și l-a nimerit în piept pe fratele său. Părinții au auzit un țipăt și au alergat să vadă ce s-a întîmplat, dar și-au găsit unul dintre cei doi copii la pămînt plin de sînge.

Imediat a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, iar între timp unchiul gemenilor ar fi ieșit la drum și a oprit o ambulanță care se deplasa pe șosea, însă din nefericire, medicii nu l-au mai putut salva, iar la scurt timp copilul a decedat.

Procuratura municipiului Chișinău a pornit o cauză penal pe acest caz, iar oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.