UN BĂRBAT A AJUNS ÎN STARE CRITICĂ LA SPITAL DUPĂ CE UN BALCON S-A PRĂBUŞIT ÎN CAPITALĂ

Doi bărbaţi din capitală au avut de suferit după ce balconul de la etajul şase, la care se aflau, s-a prăbuşit. Unul dintre ei a fost cuprins între plăcile de beton, iar celălalt a căzut la pămînt fiind, transportat la spital în stare gravă.

Ofiţerul de presă al Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale, Diana Ţurcan, a declarat că incidentul a avut loc aseară, 19 februarie, în jurul orei 18.00, pe strada Coca din sectorul Buiucani. Bărbatul care a fost blocat între plăcile de beton ale balcoanelor de la etajele 5 şi 6 a fost scos de către salvatori. Acesta a scăpat doar cu o sperietură.

Operaţiunea de demontare a plăcilor de beton a durat pînă la ora 02.00. Salvatorii au înlăturat construcţia balcoanelor de la etajele 5 şi 6. Potrivit echipei de intervenţie, pericol de prăbuşire a construcţiei nu există.

Petru Craveţ, responsabil pentru relaţiile cu presa la Spitalul de Urgenţă, a comunicat că bărbatul care a căzut în gol de la balcon are 30 de ani. Acesta a suferit un politraumatism critic sever, o contuzie cerebrală gravă, contuzie a cutiei toracice şi a organelor interne, fracturi de antebraţ. În prezent acesta se află în secţia reanimare, în stare critică.

Sursa: IPN