UN ALT SONDAJ A CONFIRMAT VICTORIA PSRM, ATIT IN CIRCUMSCRIPTIILE NATIONALE, CIT SI IN CELE UNINOMINALE

Numărul cetățenilor care vor vota pentru Partidul Socialiștilor a crescut în comparație cu luna ianuarie. Acest lucru este demonstrat de rezultatele sondajului de opinie publică. Potrivit rezultatelor sondajului, pe data de 24 februarie, pentru PSRM intenționează să voteze 43,8% din numărul cetățenilor deciși, cu 2,8% mai mult decît în ianuarie. Acesta este primul loc sigur. Pe al doilea loc, cu un decalaj de 20% se clasează blocul „Acum”, pentru care intenționează să voteze 23% din numărul cetățenilor. Pe locul trei se situează Partidul Democrat, cu 22,7%. Celelalte formațiuni nu vor trece pragul electoral.

În același timp, 28,2% dintre respondenți sînt gata să voteze pentru candidații Partidului Socialiștilor din circumscripțiile uninominale, la fel clasîndu-se pe locul I. Pe al doilea loc se află candidații blocului “Acum”, cu 15,5%, iar pe al treilea – Partidul Democrat, cu 14,7%.

Sondajul a fost realizat de compania IData – Date Inteligente, în perioada 6-13 februarie. La sondaj au participat 1123 de respondenți. Marja de eroare este +/-2,92%.

Sursa: aif.md