UMANITATEA SE AFLA IN PERICOL?

Pămînul este din nou AMENINȚAT de impactul cu un asteroid!

Un nou asteroid ce a fost descoperit anul trecut pare să amenințe planeta noastră. Astronomul Dr. Dyomin Damir Zakharovich susține că acesta se îndreaptă direct către Pămînt. Corpul cosmic numit 2016 WF9 măsoară între 0,5 km și 1km în diametru și are trăsături de cometă din punctul reflectivității orbitei, dar poate fi considerat și un asteroid deoarece nu are praful și gazele ce definesc o cometă, potrivit Playtech.

Datele astronomului Zakharovich contrazic informațiile venite de la NASA, acesta susținînd că proveniența corpului cosmic este legată de sistemul Nibiru (planetele de marginea sistemului Solar, ce orbitează dincolo de planeta pitică Pluto). Corpul cosmic se pare că a părăsit "Sistemul Nibiru" în Octombrie, atunci cînd obiectul a început să se rotească contrat acelor de ceasornic, în jurul Soarelui.

Chiar dacă obiectul va trece de curînd pe lîngă planeta noastră, NASA îl contrazice pe savant, afirmînd că acesta va trece la o distanță de 51 de milioane de kilometri pe data de 25 Februarie.