Ultimele cuvinte ale unui barbat executat la 22 de ani dupa ce a masacrat o familie intreaga

Michael Brandon Samra, un american în vîrstă de 41 de ani, condamnat la moarte pentru uciderea a patru persoane, printre care două fetițe, a fost executat Joi, în Alabama. Michael a fost executat prin injecție letală după ce, în 1997, a ucis o familie întreagă. Bărbatul nu a cerut o ultimă masă și nici nu a avut vreo solicitare specială înainte de execuție. Întrebat dacă dorește să spună ceva în mod special, Michael a zîmbit gardianului. Ultimele sale cuvinte au fost o rugăciune: ”Vreau să-i mulțumesc lui Iisus pentru tot ce a făcut pentru mine. Mulțumesc pentru mila ta, Iisuse! Amin!”

În 1997, pe fondul unei dispute legate de o camionetă, condamnatul, împreună cu prietenul lui Mark Duke i-au ucis pe tatăl lui Duke, iubita acestuia și cele două fete ale cuplului.

Randy Duke a fost împușcat în cap, iar prietena lui a fost împușcată de mai multe ori în timp ce încerca să fugă cu una dintre fetițe. Copilele de 6 și 7 ani au fost găsite cu gîturile tăiate.

Practic, crima a fost pusă la cale de Mark Duke, și el condamnat la moarte, dar sentința în cazul său a fost schimbată pentru că avea 16 ani cînd a plănuit să-și ucidă tatăl pentru că acesta nu-l lăsa să folosească mașina.

Michael Brandon Samra avea 19 ani cînd a participat la crime. Nici o rudă a sa nu a asistat la execuție.