TRUPA DOREDOS VA REPREZENTA MOLDOVA LA EUROVISION 2018. KIRKOROV, FERICIT PINA LA LACRIMI

Însuși cunoscutul interpret rus Filip Kirkorov a venit în Capitala țării noastre pentru a-i susține pe cei de la DoReDos, care au participat la concursul național cu piesa "A lucky day", compusă chiar de Kirkorov.

În etapa finală a concursului național Eurovision 2018, care s-a desfășurat sîmbătă seara, au participat 16 artiști, iar victoria i-a revenit formației DoReDos, care va merge la Lisabona.

Vom menționa că Filip Kirkorov a urmărit din sală concertul și chiar a filmat cu telefonul său mobil. Iar cînd DoReDos a fost anunțată învingătoare, el a vărsat cîteva lacrimi de fericire.

Kirkorov a spus de ce a acceptat să participe anul acesta împreună cu o trupă din Moldovala Eurovision.

"Anul acesta eu am acceptat oferta unei țări car este solidară cu politica promovată de președintele țării mele. Altfel eu nu mi-ași fi dat acceptul. Sper că în acest an, în sfîrșit, Rusia va fi apreciată la justa valoare", a declarat Kirkorov.

Vom menționa că atunci cînd a venit la Chișinău, Kirkorov s-a întîlnit cu președintele Igor Dodon. Șeful statului a postat pe Facebook poze în care el bea ceai cu Kirkorov.

Totodată, Igor Dodon a felicitat formația DoRedos. El a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook sub care a scris "Hai, Moldova".

Sursa: sputnik.md